Facebook Pixel Ψήνεται τρελό «μπαμ» από Παϊρόζ τον Γενάρη - Τα «σκάει» στον Μαρινάκη για άσο του Ολυμπιακού;
| 2018-09-11 14:12:00

Ψήνεται τρελό «μπαμ» από Παϊρόζ τον Γενάρη - Τα «σκάει» στον Μαρινάκη για άσο του Ολυμπιακού;

του Νίκου Στεργίου
 Ψήνεται τρελό «μπαμ» από Παϊρόζ τον Γενάρη - Τα «σκάει» στον Μαρινάκη για άσο του Ολυμπιακού;

Ποιοι βρίσκονται στη λίστα Νταμπίζα, έρχεται νέος Βέργος;

 

Σπουδαία νίκη σημείωσε χθες η Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Τσεχίας, διατηρώντας το αήττητο σερί της, ενώ βρίσκεται μία ανάσα από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδια παρακολούθησε πλήθος σκάουτερ, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Νταμπίζας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού «σαρώνει» ως γνωστόν από το καλοκαίρι την ελληνική αγορά κι αυτό το διάστημα κάνει την προεργασία του ενόψει Γενάρη, καθώς οι «πράσινοι» μπορούν να αποκτήσουν μόνο Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών.

Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει στραμμένο το βλέμμα του σε αρκετούς παίκτες που διακρίθηκαν, όπως ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο και έχει ακουστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν για όλους τους «μεγάλους» της Superleague.

Εξάλλου, στο Τριφύλλι ψάχνουν για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο νεαρός άσος μπορεί να είναι μια επιλογή, παρότι αρκετά ακριβή. Άλλωστε, με τα νέα δεδομένα πιο διαμορφώνονται σε διοικητικό επίπεδο στον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται οι επόμενες μεταγραφές να είναι πιο δαπανηρές.  

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως στο «ραντάρ» του Νίκου Νταμπίζα βρίσκεται και παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι στη λίστα του και το όνομά του ακούστηκε πολύ έντονα μέσα στο καλοκαίρι για τους «πράσινους», αλλά και οι Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τους Πειραιώτες.

Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να προσεγγίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο για τους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά μετά το deal που έγινε για τον Νίκο Βέργο όλα είναι πιθανά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που, όπως προαναφέραμε, οι «πράσινοι» αναμένεται να περάσουν σύντομα σε μια άλλη εποχή διοικητικά και οικονομικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον θυμάστε τον Πετρόπουλο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ; Απίστευτο πού θα παίζει μπάλα από φέτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags