Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στην ΑΕΛ με την… ταλεντάρα – Πώς τον «τελείωσε» ο Κούγιας, η ανακοίνωση στο Facebook!
| 2018-09-11 21:34:00

Χαμός στην ΑΕΛ με την… ταλεντάρα – Πώς τον «τελείωσε» ο Κούγιας, η ανακοίνωση στο Facebook!

Sportdog Team
Χαμός στην ΑΕΛ με την… ταλεντάρα – Πώς τον «τελείωσε» ο Κούγιας, η ανακοίνωση στο Facebook!

Πώς και γιατί έγινε τέτοια… κωλοτούμπα;

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Βασίλης Βάνης, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόσο του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ μέσω facebook μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, τον κόσμο της ομάδας και τους συνεργάτες που είχε στην ΠΑΕ, ενώ ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως πάντα θα υπηρετεί και θα εφαρμόζει τις ιδέες του και την φιλοσοφία του, ωστόσο η ομάδα με ανακοίνωσή της λίγες ώρες αργότερα τον κατηγόρησε για «περίεργες» υποθέσεις στις μεταγραφές.

«Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντού της ΑΕΛ Βασίλη Βάνη ήταν αυτονόητη, συνέπεια μετά τα όσα έχουν συμβεί σε συγκεκριμένες μεταγραφικές επιλογές του ιδίου και των γραφείων μάνατζερ, που επέλεξε να συνεργαστεί. Η υπόθεση για την ΑΕΛ θα έχει συνέχεια, αφού έχουν καταβληθεί σημαντικά ποσά σαν προκαταβολές και με περίεργο υπόβαθρο», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πάντως, η κόντρα του Βάνη με τον Κούγια προέκυψε το τελευταίο διάστημα, καθώς στο παρελθόν το αφεντικό της ΑΕΛ όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, μίλαγε με τα καλύτερα για την… ταλεντάρα που είχε ανακαλύψει.

Άλλωστε, και στην παρουσίασή του είχε πει πως με την πρόσληψη του Βάνη η ομάδα της Λάρισας γράφει ιστορία, καθώς ήταν ο πιο νέος (22 ετών) τεχνικός διευθυντής σε ελληνική ομάδα και ότι όντας μέσα στο ποδόσφαιρο από την ηλικία των 18 ετών, θα… μεγαλώσει την ΑΕΛ.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, o Βάνης δεν είχε κάποιο σπουδαίο ρόλο στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ και ότι σπάνια προχωρούσε κάποια απόφασή του, χωρίς να υπάρχει σχετική έγκριση από τον Κούγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags