Facebook Pixel Sportdog.gr | Aυτός διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Εθνικής - Έπαιζε μόνος του, πόσο θα τον πουλήσει η ΑΕΚ;
| 2018-09-11 23:55:00

Aυτός διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Εθνικής - Έπαιζε μόνος του, πόσο θα τον πουλήσει η ΑΕΚ;

Sportdog Team
Aυτός διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Εθνικής - Έπαιζε μόνος του, πόσο θα τον πουλήσει η ΑΕΚ;

Τα λάθη του Σκίμπε και ποιοι... εξαφανίστηκαν στην Ουγγαρία.

Η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε σε κακό βράδυ και παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το πρώτο γκολ της Ουγγαρίας, η αστάθεια στην άμυνα έφερε το 2-1 πριν φύγει το ημίχρονο, ενώ οι πολλές χαμένες ευκαιρίες… χάρισαν τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους. Μία ήττα που μας βάζει σε περιπέτειες, καθώς πλέον πέσαμε στην δεύτερη θέση του Ομίλου, με τρεις πόντους, ενώ η Φιλανδία έχει έξι.

Η Ελλάδα είχε πολλούς παίκτες σε κακό βράδυ και για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασε πολλά προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή, ενώ η είσοδος των Δώνη και Χριστοδουλόπουλου στην αρχική ενδεκάδα, δεν βοήθησε καθόλου. Μάλιστα, ο Γερμανός κόουτς αντικατέστησε στο ημίχρονο τον νεαρό άσος τη Στουτγάρδης με τον Μήτρογλου, που ήταν πιο δραστήριος, αν και ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα, οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν οι Φορτούνης και Πέλκας που έδειξαν διάθεση και προσπάθησαν σε πολλές φάσεις να τα βάλουν μόνοι τους με τη διπλή γραμμή άμυνας των Ούγγρων, αλλά και ο Μπάρκας!

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος της Εθνικής και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όπως και το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Εσθονία, έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο.

Ο Μπάρκας παρά την ήττα της Ελλάδας δεν έφταιγε για τα γκολ και μάλιστα πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, έχει κάνει τρεις συνεχόμενες σπουδαίες επεμβάσεις. Ανάλογες αποκρούσεις είχε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και κράτησε το σκορ και τις όποιες ελπίδες της Εθνικής μέχρι το 90’.

Σίγουρα, οι εμφανίσεις του με την Εθνική και φυσικά τα ματς με την ΑΕΚ που ακολουθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να εκτοξεύσουν την χρηματιστηριακή του αξία και φυσικά να φέρουν πολλές ομάδες  στο… κατώλφλι της ΑΕΚ. Πάντως από την Ένωση έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Έλληνας γκολκίπερ δεν πρόκειται να πωληθεί με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψήνεται τρελό «μπαμ» από Παϊρόζ τον Γενάρη - Τα «σκάει» στον Μαρινάκη για άσο του Ολυμπιακού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags