Facebook Pixel Ποιος Πασαλίδης; Όνομα-βόμβα στη λίστα Παϊρόζ - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό, κίνηση που ανάβει φωτιές
| 2018-09-12 10:15:00

Ποιος Πασαλίδης; Όνομα-βόμβα στη λίστα Παϊρόζ - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό, κίνηση που ανάβει φωτιές

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Πασαλίδης; Όνομα-βόμβα στη λίστα Παϊρόζ - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό, κίνηση που ανάβει φωτιές

Χτυπάει παντού ο Νταμπίζας, ψήνει μεταγραφάρα ο Ταϊλανδός.

Από χθες το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει ότι ο Νίκος Νταμπίζας κάνει από τώρα την προεργασία του ενόψει Γενάρη, έτσι ώστε να βρει τους κατάλληλους στόχους για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Στο «μάτι» του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού βρίσκονται βεβαίως Έλληνες παίκτες, κάτω των 23 ετών, λόγω του γνωστού περιορισμού, και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε τις προάλλες στο ματς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Τσεχία.

Όπως σας γράψαμε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο παλαίμαχος στόπερ τσέκαρε, μεταξύ άλλων παικτών, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, μιας και οι «πράσινοι» αναζητούν ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας. Ισχύει, επομένως, αυτό που γράφεται σήμερα ευρέως στα «πράσινα» δημοσιεύματα πως ο νεαρός άσος είναι στο «στόχαστρο» του Νίκου Νταμπίζα. Αν και η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη, μιας και οι Αρκάδες συνηθίζουν να πωλούν ακριβά.

Πάντως, ο 22χρόνος αμυντικός δεν είναι ο μοναδικός στόχος του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού για την οπισθοφυλακή. Από τον Νίκο Νταμπίζα εξετάζονται όλες οι εφικτές περιπτώσεις νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά κι αναλόγως με τις εντολές που θα λάβει από την νέα διοίκηση του Παϊρόζ Πιενγμποσάντ θα κινηθεί αναλόγως τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν στο Τριφύλλι κάνουν κίνηση ακόμα και για παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν υπολογίζονται, όπως συνέβη με την περίπτωση του Νίκου Βέργου, κάτι που τονίσαμε σε χθεσινό θέμα.

Τι ισχύει για Πιλάβιο

Όσον αφορά τα νέα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ο «εκλεκτός» του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, για να αναλάβει το πόστο του προέδρου στην «πράσινη» ΠΑΕ, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όντως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ εξετάζεται σοβαρά από τον Ταϊλανδό επενδυτή και την ομάδα του, ωστόσο από την άλλη δεν είναι ο μοναδικός και ενδεχομένως δεν προορίζεται για το συγκεκριμένο πόστο στη διοίκηση.

Παράλληλα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έχει συζητήσει ακόμα με κανέναν από τη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό. Και όπως φέρεται να ισχυρίζεται στο περιβάλλον του, αν δεν τον πλησιάσει κάποιος επίσημα και να του αναλύσει το πλάνο που υπάρχει στο Τριφύλλι, δεν μπορεί να είναι θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το συγκεκριμένο όνομα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναμιχθεί το πρώην αφεντικό της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τα δρώμενα στους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κώστας Γκόντζος: Ποιος Παϊρόζ; Αυτό είναι το πρόβλημα-μάστιγα του ΠΑΟ - «Έδεσαν» τα χέρια στον Δώνη και...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags