Facebook Pixel Έρχεται σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιοι τα «τινάζουν» όλα στον αέρα - Στα κάγκελα ο Τίγρης
| 2018-09-12 14:10:00

Έρχεται σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιοι τα «τινάζουν» όλα στον αέρα - Στα κάγκελα ο Τίγρης

του Παναγιώτη Νικολάου
Έρχεται σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιοι τα «τινάζουν» όλα στον αέρα - Στα κάγκελα ο Τίγρης

Παίζεται χοντρό παιχνίδι στο παρασκήνιο, τα πάντα στο Sportdog.

H υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παραμένει στο προσκήνιο και απασχολεί καθημερινά τον Τύπο, λόγω των νέων επεισοδίων που προκύπτουν συνεχώς στο σήριαλ που έχει ξεσπάσει από τη στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό και συνεχίζεται μετά την απόφαση δικαίωσης σε πρώτο βαθμό τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και των «ερυθρολεύκων».

Η τελευταία εξέλιξη αφορά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, με σκοπό να διερευνηθεί πώς πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση και κυρίως πώς προέκυψε η διαρροή του σκεπτικού, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή και την έντονη αντίδραση της πλευράς της ΑΕΚ, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει παρατήσει την υπόθεση και ετοιμάζει μια σειρά από δυναμικές κινήσεις, χωρίς, πάντως, να έχει πολλές πιθανότητες να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως έχουμε επισημάνει σε σχετικά ρεπορτάζ. 

Πάντως, το ό,τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της συγκεκριμένης υπόθεσης φαίνεται πως έχει αρχίσει να δικαιώνει το ρεπορτάζ του sportdog.gr, το οποίο από την πρώτη στιγμή τόνιζε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται να λήξει, αλλά αντίθετα ο «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα ενταθεί, όχι μόνο για χάρη του ποδοσφαιριστή, αλλά και ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Όπως είχαμε αναφέρει, οι δύο ομάδες οδηγούν το θέμα στα άκρα και δεν αποκλείεται η όλη ιστορία να προκαλέσει στο τέλος εκλογές στην ομοσπονδία, κάτι που επιζητάει η πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι η διαρροή του σκεπτικού της απόφαση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν ήταν μία «γκάφα» από την πλευρά των Πειραιωτών, όπως χαρακτηρίστηκε αρχικά, αλλά μάλλον μια καλή κίνηση τακτικής για να ενταθεί η κόντρα των δύο πλευρών και να περάσει σε βάθος χρόνου στο γήπεδο της ΕΠΟ. Εκεί που αναμένεται να… πέσουν κορμιά έτσι ώστε να αλλάξει η διοίκηση, η οποία υπάρχει η άποψη αυτή τη στιγμή ότι «ελέγχεται» σε κάποιο βαθμό από τους «κιτρινόμαυρους».   

Βέβαια, όπως έχουμε τονίσει ξανά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ένας πολύ έμπειρος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου και σίγουρα θα έχει πάρει τα μέτρα του για ό,τι αναμένεται να ακολουθήσει. Θα έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση του Τίγρη και πως θα χειριστεί την κατάσταση απέναντι στους «εχθρούς» του... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτο: «Δικαιώθηκαν» στον ΠΑΟΚ με τον... τραυματισμό του Πρίγιοβιτς - Γιατί «τσίτωσαν» οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags