Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για Νικοπολίδη εξαιτίας της μη χρησιμοποίησης του Μπουζούκη
| 2018-09-12 22:31:00

Φοβερό το παρασκήνιο για Νικοπολίδη και Μπουζούκη - Τρομερή «απάντηση» από πρώην του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Φοβερό το παρασκήνιο για Νικοπολίδη και Μπουζούκη - Τρομερή «απάντηση» από πρώην του Ολυμπιακού!

Τι συμβαίνει με τις επιλογές του Ομοσπονδιακού; Κλικ για να ξέρετε.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν στον Παναθηναϊκός, σκοράροντας δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός άσος δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη της εθνικής Ελπίδων κόντρα επί της Τσεχίας με 2-1, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του Τριφυλλιού.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, οι Πράσινοι εξέφραζαν απορίες αναφορικά με τις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντώνη Νικοπολίδη, με αφορμή τη μη χρησιμοποίηση ενός εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών που είχε στη διάθεσή του. Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν διαψεύστηκαν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, σημάδι που φανερώνει ότι όντως δεν τους… χαροποίησε η κίνηση του Νικοπολίδη.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην ιεραρχία των μικρών κλιμακίων στις εθνικές ομάδες παίζει η ηλικία. Ο Μπουζούκης είναι μικρότερος κατά ένα χρόνο από τους περισσότερους συμπαίκτες του και σαφώς πιο άπειρος, αφού έχει καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται επίσης δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι τη θέση του Μπουζούκη κόντρα στην Τσεχία πήρε ο Θανάσης Ανδρούτσος, που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό μιας και δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, στην «πιάτσα» ακούγεται ότι οι Πράσινοι ναι μεν είναι λογικό να «φωνάζουν» για τον Μπουζούκη, όμως η «απάντηση» του Νικοπολίδη έγκειται στην χρησιμοποίηση του Νίκου Βέργου στο ματς με την Τσεχία. Πρόκειται για παίκτη που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται πίσω από πλευράς ετοιμότητας, παρ’ όλα αυτά έπαιξε ως βασικός. Μάλιστα, ορισμένοι θυμίζουν ότι ο Βέργος δεν καλούνταν καν στην εθνική Ελπίδων όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες - Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ; «Μόνο έτσι θα αναλάβω...»

Ποιος Πασαλίδης; Όνομα-βόμβα στη λίστα Παϊρόζ - Τι «παίζει» με Ολυμπιακό, κίνηση που ανάβει φωτιές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags