Facebook Pixel Απίστευτος Παϊρόζ, «χουνέρι» σε Πιλάβιο και Λεκκάκο - Όλα στον αέρα για την ΠΑΕ, ρεπορτάζ-τρόμος
| 2018-09-13 10:18:00

Απίστευτος Παϊρόζ, «χουνέρι» σε Πιλάβιο και Λεκκάκο - Όλα στον αέρα για την ΠΑΕ, ρεπορτάζ-τρόμος

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Παϊρόζ, «χουνέρι» σε Πιλάβιο και Λεκκάκο - Όλα στον αέρα για την ΠΑΕ, ρεπορτάζ-τρόμος

Στα κάγκελα όλοι με τον Ταϊλανδό, πρωτοσέλιδο-φωτιά. Λέτε;

Εν αναμονή διοικητικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ λέγεται ότι αναμένεται να αναλάβει προσεχώς και επίσημα τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ και ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για να απαρτίσουν τη νέα διοίκηση.

Ως γνωστόν, ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Σταύρος Λεκκάκος είναι δύο άνθρωποι που παρουσιάζονται να βρίσκονται πολύ ψηλά στις επιλογές του Ταϊλανδού επενδυτή, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που εξετάζονται από το επίδοξο νέο αφεντικό του Τριφυλλιού.

Στη λίστα του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ υπάρχουν κι άλλα επιφανή ονόματα, που δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, κάτι που σημαίνει ότι οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Σταύρος Λεκκάκος δεν είναι τόσο κοντά στο να αναλάβουν κάποιο πόστο στη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό.

Απεναντίας, μέχρι αυτό το διάστημα, ο Ταϊλανδός δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική επαφή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα και κόντρα σε όσα γράφονται δεν έχουν καμία συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια τους, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού.

Εξάλλου, από χθες σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έλεγε στο περιβάλλον του ότι ακόμα δεν έχει δεχθεί κάποια ενόχληση από τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα με δημόσια τοποθέτησή του ο πρώην τραπεζίτης ξεκαθαρίζει πως κανένας από το Τριφύλλι δεν του έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος, αν και εφόσον αλλάξει χέρια η ΠΑΕ.

Μάλιστα, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Live Sport» (δείτε το ΕΔΩ) είναι αρκετά χαρακτηριστικό και αναφέρεται ακριβώς στο γεγονός ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ ακόμα δεν έχει κάνει τις επαφές του με τους υποψήφιους για να αναλάβουν πόστο στην νέα ΠΑΕ. Κάτι που, βεβαίως, προκαλεί πολλά ερωτηματικά αλλά και μια εύλογη ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την επόμενη μέρα στο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Καρέλης; Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς - Τεράστιο ρίσκο από Λουτσέσκου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags