Facebook Pixel Έτσι απαντάει ο Παϊρόζ, κλείνει την ταλεντάρα - Φήμες για το πουλέν του Ζάχαβι - Βόμβα από Άρσεναλ;
| 2018-09-13 12:15:00

Έτσι απαντάει ο Παϊρόζ, κλείνει την ταλεντάρα - Φήμες για το πουλέν του Ζάχαβι - Βόμβα από Άρσεναλ;

του Νίκου Στεργίου
Έτσι απαντάει ο Παϊρόζ, κλείνει την ταλεντάρα - Φήμες για το πουλέν του Ζάχαβι - Βόμβα από Άρσεναλ;

Τσίτα τα γκάζια από τον Νταμπίζα, σούπερ κινήσεις για τον Γενάρη.

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό χθες να προχώρησαν σε διάψευση σχετικά με τα όσα γράφονται για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για τον νεαρό στόπερ ενόψει Ιανουαρίου.

Στην ουσία, άλλωστε, η «πράσινη» ΠΑΕ δε διέψευσε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά τόνισε πως «ακόμα δεν έχει γίνει καμία προεργασία για τις χειμερινές μεταγραφές». Κάτι που στην ουσία επιβεβαιώνει ότι παίκτης αρέσει και βρίσκεται ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

Άλλωστε, οι «πηγές» του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Αποστολόπουλο, όχι μόνο για τον άσο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για άλλες ανάλογες περιπτώσεις που βρίσκονται στα υπόψιν του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού.

Εξάλλου, η σχετική προεργασία με τους εφικτούς στόχους (Έλληνες κάτω των 23 ετών) έχει γίνει από τον παλαίμαχο στόπερ από τον περασμένο Μάιο, απλώς τώρα γίνονται οι επαφές, έτσι ώστε τον Γενάρη, όταν θα έχει αναλάβει λογικά η διοίκηση του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, να απομένουν μόνο τα τυπικά.

Παράλληλα, υπάρχει έντονη φημολογία που αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό έχουν προχωρήσει άλλη μία περίπτωση από  την ομάδα της Αρκαδίας, αυτή του Τάσου Δουβίκα. Πάντως, δεν είναι βέβαιο πως όντως στο Τριφύλλι έχουν «κλείσει», όπως λέγεται, τον ταλαντούχο 19χρονο επιθετικό, μιας και στη θέση του και στην ηλικία έχουν γίνει ήδη αρκετές κινήσεις (Αργύρης Καμπετσής, Νίκος Βέργος κ.λπ.).

Από την άλλη, πάντως, το γεγονός ότι νεαρός άσος ελέγχεται από τον μεγαλομάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος εμπλέκεται με το νέο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείεται να δίνει βάσεις στις συγκεκριμένες φήμες που υπάρχουν στην πόλη της Τρίπολης.

Όσον αφορά τα νέα σενάρια για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, μάλλον ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτός αν στην Άρσεναλ έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την επένδυση που έκαναν στον Έλληνα στόπερ, αφήνοντάς τον να γυρίσει στην Ελλάδα και στην ουσία φρενάροντας την όποια εξέλιξή του. Κάτι που, για την ώρα, δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτος Παϊρόζ, «χουνέρι» σε Πιλάβιο και Λεκκάκο - Όλα στον αέρα για την ΠΑΕ, ρεπορτάζ-τρόμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags