Facebook Pixel Sportdog.gr | Στηρίζει και η ΝΔ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Τι αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη
| 2018-09-13 13:29:00

Στηρίζει και η ΝΔ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Τι αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Sportdog Team
Στηρίζει και η ΝΔ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ; Τι αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φτιάξουν νέο γήπεδο.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη είχε επαφή με τους ανθρώπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέσω των δηλώσεών της υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για το θέμα του γηπέδου: "Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι' αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης".

Συνέχισε λέγοντας: "Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας".

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε: "Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του Κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο".

Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό της, στα social media...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags