Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για Μαβράι - Τι δήλωσε για τη νέα πρόκληση στον Άρη;
| 2018-09-14 21:12:00

Αποθέωση για Μαβράι - Τι δήλωσε για τη νέα πρόκληση στον Άρη;

Sportdog Team
Αποθέωση για Μαβράι - Τι δήλωσε για τη νέα πρόκληση στον Άρη;

Τον αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα οι Αρειανοί.

Την αποθέωση από τους φίλους του Άρη γνώρισε ο Μερτζίμ Μαβράι, που βρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο περίπτερο της ΠΑΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των «κίτρινων» και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την νέα πρόκληση της καριέρας του.

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτές τις πραγματικά ειδικές σκηνές. Βρέθηκα στο γήπεδο, βλέπω τώρα και τον κόσμο και προσπαθώ να φανταστώ, πώς είναι να παίζεις με αυτούς τους φιλάθλους» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι καταλυτικό ρόλο στο να αποδεχθεί την πρόταση έπαιξε ο συμπατριώτης του και πλέον συμπαίκτης του στον Άρη, Μίτζεν Μπάσα. «Ο Μπάσα μου είπε πολλά καλά πράγματα, που με έπεισαν να έρθω εδώ. Τώρα θέλω να μιλήσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, να μυρίσω την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ανυπομονώ να παίξω» δήλωσε και κατέληξε:

«Είναι μια φοβερή πρόκληση, μια καινούργια περιπέτεια. Άλλο ποδόσφαιρο κι άλλο στιλ ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags