Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό θέμα σε top ελληνική ομάδα - Έφεραν παίκτη, «έγραψαν» προπονητή; Όλα στη φόρα
| 2018-09-16 09:30:00

Χοντρό θέμα σε top ελληνική ομάδα - Έφεραν παίκτη, «έγραψαν» προπονητή; Όλα στη φόρα

του Νίκου Στεργίου
Χοντρό θέμα σε top ελληνική ομάδα - Έφεραν παίκτη, «έγραψαν» προπονητή; Όλα στη φόρα

Ζόρικα τα πράγματα για κόουτς που πέρυσι τρέλανε κόσμο.

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα εδώ και λιγες ημέρες ο Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια και ετοιμάζεται να δώσει έξτρα λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 25χρονος Ούγγρος διεθνής αγωνίζεται στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως δεύτερος επιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την εξαιρετική του τεχνική.

Πρόκειται για μία καλή μεταγραφή και αρκετά ακριβή, για τα δεδομένη της εποχής και του Ατρομήτου, καθώς ο Ουγκράι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 100.000 ευρώ.

Πίσω από τη μεταγραφή βρίσκεται ο άνθρωπος που έφερε το καλοκαίρι στο Περιστέρι και τον Μπάλας Μέγερι, ο Τάσος Δανιάς, ο οποίος έτρεξε και αυτή τη μεταγραφή, έχοντας απευθείας επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σπανό.

Οι δυο τους άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ήταν αυτοί που πήραν πάνω τους τη μεταγραφή και όχι ο Νταμίρ Κάναντι, από τον οποίο έχουν φοβερά παράπονα για όσα έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Γενικά πάντως, το κλίμα για τον κόουτς του Ατρομήτου δεν είναι πολύ καλό στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε το όχι ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύσκολη νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-2) και λευκή ισοπαλία εντός με την Ξάνθη.

Την ίδια ώρα, εκτός από την εικόνα της ομάδας που δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ατρόμητο που θαύμαζε πέρυσι όλη η Ελλάδα, πληροφορίες από το Περιστέρι αναφέρουν πως υπάρχει… κενό στη συνεννόηση ανάμεσα στον Κάναντι και τον Σπανό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags