Facebook Pixel «Χαμός» με Δώνη-Ουζουνίδη - «Ρίχνει» το ΟΑΚΑ ο Παϊρόζ; - Ποιος «κλέβει» Χατζηγιοβάννη - «Τρόμος» στον ΠΑΟ
| 2018-09-17 10:10:00

«Χαμός» με Δώνη-Μαρίνο - «Ρίχνει» το ΟΑΚΑ ο Παϊρόζ - Ποιος «κλέβει» Χατζηγιοβάννη, τρόμος στον ΠΑΟ

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» με Δώνη-Μαρίνο - «Ρίχνει» το ΟΑΚΑ ο Παϊρόζ - Ποιος «κλέβει» Χατζηγιοβάννη, τρόμος στον ΠΑΟ

Άγριο «ξύλο» με νυν και πρώην, στα κάγκελα ο κόσμος. Τι έγινε;

Τρομερό είναι το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη, που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με τρεις επικρατήσεις και δύο εντυπωσιακά «διπλά» σε Ξάνθη και Λάρισα.

Είναι ενδεικτικό πως ήδη ο Έλληνας τεχνικός έχει ισοφαρίσει την περσινή εκτός έδρας συγκομιδή σε νίκες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνοντας στη διαδικασία της σύγκρισης τονίζουν πως ο Γιώργος Δώνης έχει ξεπεράσει τον προκάτοχό του, δημιουργώντας ένα πολύ καλύτερο σύνολο με νεαρά παιδιά, που όχι μόνο παίζει καλή μπάλα, αλλά κερδίζει κιόλας.

Πάντως, την ίδια ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα πάει περίφημα στο ξεκίνημά του στην ΑΕΚ και σίγουρα αυτό είναι κάτι που του δίνει πόντους και προφανώς τον «σώζει» στην άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Όπως και να έχει, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Τριφυλλιού έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και, μάλιστα, οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών» στήριξης στα επόμενα δύο σερί εντός παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει δε, να αναφέρουμε ότι θα έχει προηγηθεί από το επόμενο εντός έδρας ματς η κρίσιμη Γ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ, την προσεχή Παρασκευή, όπου θα ξεκαθαρίσει πολλά σχετικά με το «μπάσιμο» που ετοιμάζει ο Παϊρόζ Πιενγκποσάντ. Αν, δηλαδή, ο Ταϊλανδός θα κάνει κίνηση να αγοράσει τις μετοχές και με πόσα χρήματα θα γίνει αυτό. Δεν αποκλείεται, επομένως, να υπάρξουν και σημαντικές διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα που μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερο κλίμα ενόψει της συνέχειας.   

Χατζηγιοβάννης και Καμπετσής

Στο μεταξύ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού στη Λάρισα, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, πραγματοποιεί στην ουσία το μεγάλο come back στην καριέρα του, καθώς πέρυσι ένας από τους παίκτες που είχε «καεί» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από την άποψη ότι όποτε πήρε ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Πάντως, ο Έλληνας άσος θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει όντως το περασμένο καλοκαίρι από το Τριφύλλι, αν είχε δεχθεί την πρόταση που είχε από ολλανδική ομάδα (πιθανότατα την Γκόνιγκεν) και αφορούσε τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο νεαρός άσος, όμως, αρνήθηκε αυτή την προοπτική και φαίνεται πως ήδη δικαιώνεται, καθώς δείχνει έτοιμος τη φετινή σεζόν να απογειώσει τις μετοχές του.

Εξάλλου, ο μάνατζερ του Τάσου Χατζηγιοβάννη, Πασχάλης Τουντούρης, έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στις Κάτω Χώρες και δεν αποκλείεται προσεχώς από εκεί να προκύψει και νέο ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Σε αντίθεση, πάντως, με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη, μέτρια παρουσία είχε χθες ένα άλλο μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού, ο Αργύρης Καμπετσής. Για τον νεαρό επιθετικό έγινε μεγάλος ντόρος όλο το προηγούμενο διάστημα και στη Λάρισα φάνηκα να είναι «τρακαρισμένος». Κάτι που στο Τριφύλλι τρέμουν, δηλαδή να «φουσκώσουν» τα μυαλά στους νεαρούς παίκτες και να μην μπορέσουν τελικά να ξεδιπλώσουν τις πραγματικές τους ικανότητες στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σόου Αλέφαντου: «Μπήκαν μέσα τα μάγουλα του Λάζαρου - Τσιμίκα, να κοιμάσαι στις... - Πίσω τον Σιόβα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags