Facebook Pixel Sportdog.gr | «Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ και «ολομέτωπη επίθεση» - Χαμός πριν από την ΑΕΚ για τον...
| 2018-09-17 23:40:00

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ και «ολομέτωπη επίθεση» - Χαμός πριν από την ΑΕΚ για τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ και «ολομέτωπη επίθεση» - Χαμός πριν από την ΑΕΚ για τον...

Η σκόνη δε λέει να κάτσει και τα πάντα είναι στο τραπέζι.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχοντας κάνει το 3Χ3 στην Ελλάδα με νίκες σε Κρήτη και Νέα Σμύρνη, δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Για να φτάσουν βέβαια στην κορυφή, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να λύσουν κάποια εσωτερικά προβλήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αναφερόμαστε στη διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στην διοίκηση και τους οπαδούς, σχετικά με την φανέλα με το Νο12 που έδωσαν δώρο από την ΠΑΕ στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, μετά την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και την τοποθέτησή του για τη νέα Τούμπα.

Οι οπαδοί, τόσο με σχετική ανακοίνωση (διαβάστε την ΕΔΩ) όσο και σε συνάντηση που είχαν με στελέχη της διοίκησης, είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για αυτή τη ενέργεια και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, πολύ σύντομα η ΠΑΕ θα δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Οι οργανωμένοι του Δικεφάλου είχαν ζητήσει από τη διοίκηση να ζητήσει πίσω τη φανέλα από τον Καμμένο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα λένε από την Τούμπα, όλα θα γίνουν όπως πρέπει και χωρίς να δημιουργηθεί ντόρος…

Το παίρνουν πάνω τους για Πασχαλάκη!

Αγωνία υπάρχει στον ΠΑΟΚ σχετικά με την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία, λόγω των όσων έκανε στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου μετά το γκολ γύρισε και πανηγύρισε έξαλλα και βρίζοντας την εξέδρα των Κρητικών.

Ο πορτιέρε του Δικεφάλου λόγω της απερισκεψίας του, κινδυνεύει να χάσει το ματς με την ΑΕΚ, εφόσον τον καλέσει σε απολογία ο αθλητικός Δικαστής, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, για τον κίπερ του ΠΑΟΚ θα υπάρξει κι άλλη καμπάνα!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο ΠΑΟΚ θα «προλάβει» τις όποιες νομικές κινήσεις και συνέπειες και ότι θα… λάβουν τα μέτρα τους πριν γίνει οτιδήποτε. Προφανώς θα υπάρξει κάποια τιμωρία από την ίδια τη διοίκηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή ανάλυση Γιώργου Γεωργίου για το ποδόσφαιρο: Μεγάλος ο ΠΑΟΚ - Δε θα ξεφτιλιστεί η ΑΕΚ - Παίξτε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags