Facebook Pixel Sportdog.gr | Νεύρα Φελαϊνί με επιβάτη τρένου (ΦΩΤΟ)
| 2018-09-19 00:29:00

Νεύρα Φελαϊνί με επιβάτη τρένου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νεύρα Φελαϊνί με επιβάτη τρένου (ΦΩΤΟ)

Εκνευρισμένος με έναν επιβάτη τρένου ο οποίος τραβούσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί που προσπαθούσε να κατεβάσει με το χέρι του το κινητό του.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Μπερνλι κέρδισε και την Γουότφορντ με 2-1, αποτέλεσμα το οποίο την έφερε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ωστόσο ο παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» Μαρουάν Φελαϊνί δεν ήταν ιδιαίτερα κεφάτος στο τρένο της επιστροφής, κάτι το οποίο φρόντισε να δείξει με τον τρόπο του, όταν ένας επιβάτης άρχισε να τραβά με το κινητό του τους παίκτες της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο Βέλγος άσος ενοχλήθηκε από το γεγονός αυτό και μόλις αντιλήφθηκε τον συγκεκριμένο επιβάτη χτύπησε αρχικά το κινητό του και στην συνέχεια προσπάθησε να καλύψει την κάμερα του, προκειμένου να σταματήσει να τραβάει.

Στο εν λόγω περιστατικό παρενέβησαν και μέλη της ασφάλειας της ομάδας προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση του σκηνικού που πήγε να δημιουργηθεί. Ο επιβάτης τόνισε ότι δεν ενοχλούσε κανέναν αλλά και ότι δεν είχαν δικαίωμα να τον απομακρύνουν.

Παράλληλα ανέφερε ότι απλά έπαιρνε βίντεο την αποστολή, ενώ κάποια στιγμή πλησίασε τον Ρομέλου Λουκάκου προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για το γκολ που έβαλε και την νίκη, με τον διεθνή Βέλγο φορ να τον ευχαριστεί.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags