18/09/18 - 22:51

Απίστευτο ξέσπασμα από πρόεδρο ομάδας: «Έδωσα εντολή να κρεμάσουν δελτία στα μανταλάκια»

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα από πρόεδρο ομάδας: «Έδωσα εντολή να κρεμάσουν δελτία στα μανταλάκια»
1.135views

Απειλές από γνωστό οξύθυμο μεγαλομέτοχο.

Ξέσπασμα μετά απειλών είχε την Τρίτη στην προπόνηση της Δράμας από τον Γιάννη Μπύρου. Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας μετά την ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε τη Δευτέρα μίλησε και πάλι σκληρά στους παίκτες με αφορμή τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Αυτές είναι οι ατάκες του μεγαλομετόχου της Δόξας, ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα ενώπιος ενωπίω με τυς παίκτες της Δόξας. Ετσι, έδωσε συνέχεια στα όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, θεωρώντας ότι θα πρέπει να... σφίξει λουριά. Διαβάστε τί είπε στην προπόνηση απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές:

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να σας δώσω συγχαρητήρια όχι φυσικά για αυτό που δείχνετε στο γήπεδο σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έως τώρα.

Τα συγχαρητήρια, σας τα δίνω για τον λόγο που κατορθώσατε να έρθετε σε αυτήν την ομάδα, ενώ δεν θα έπρεπε.

Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω, γιατί δεν εκτιμάτε και δεν σέβεστε αυτό που κάνει η ομάδα για σας.

Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω για τον λόγο ότι στα ερασιτεχνικά σωματεία υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ερασιτέχνες, αδικημένοι και πολύ καλύτεροι επαγγελματίες από εσάς, με βάση αυτό, που δείχνετε μέχρι τώρα στην ομάδα.

Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω, γιατί θα έπρεπε εσείς να είστε σε κάποια χειρότερη ομάδα, γιατί αυτό δείχνετε ότι αξίζετε, και κάποιοι άλλοι ερασιτέχνες, που το θέλουν να βρίσκονται εδώ.

Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω για το πως κατορθώσατε να βρίσκεστε εδώ, όταν δείχνετε με τη μέχρι τώρα απόδοση σας ούτε χωρίς μισθό θα έπρεπε να βρίσκεστε.

Αυτή η ομάδα θέλει να πληρώνει, και όταν πληρώνεις έχεις και απαιτήσεις.

Αυτή η ομάδα έχει όνειρα και δεν βλέπω να είστε από αυτούς που θα βοηθήσουν να εκπληρώσει τα όνειρα της.

Σε αυτήν την ομάδα, αυτός που πληρώνεται πρέπει να δικαιολογήσει τα χρήματα, που παίρνει. Εσείς έως τώρα δεν τα δικαιολογείτε!

Είστε ικανοποιημένοι από ότι καταλαβαίνω, θεωρείτε μαγκιά αυτός, που είναι βολεμένος και έχει ένα συμβόλαιο, αυτός που πληρώνετε στην ώρα του χωρίς να ιδρώσει και αυτός που αποδίδει τα ελάχιστα και δεν απειλείται η θέση του.

Και επειδή από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα από εσάς, δεν νομίζω ότι θέλετε και ούτε νομίζω ότι έχετε θέληση να εκπληρώσουμε τα ίδια όνειρα.

Για τον λόγο αυτό δίνω οδηγία στον προπονητή να κρεμάσει σε μανταλάκια όποιο δελτίο θέλει, να βρει τους ποδοσφαιριστές, που θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο όνειρο με εμάς και αυτούς να χρησιμοποιεί.

Δεν θα ανεχθώ κανέναν, που να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι στην πόλη μιλούν για τα κακά αποδυτήρια. Εχω δώσει οδηγίες στον προπονητή να απομακρύνει από την ομάδα αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στα αποδυτήρια, όποιος και αν είναι αυτός!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ