Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβλεψη από Ριβάλντο - Η Μπαρτσελόνα το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League
| 2018-09-21 16:33:00

Πρόβλεψη από Ριβάλντο - Η Μπαρτσελόνα το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

Sportdog Team
Πρόβλεψη από Ριβάλντο - Η Μπαρτσελόνα το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

Τι λέει για Κριστιάνο Ρονάλντο-Μέσι.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος, πρώην ποδοσφαριστής, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχοντας φυσικά φορέσει πριν, την φανέλα της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν, αναφέρθηκε ακόμα στην αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο («ήταν άδικη»), το VAR («δεν είμαι οπαδός») και φυσικά τον Λιονέλ Μέσι:

«Ξεκινώντας με τρία γκολ είναι σημαντικό γι αυτόν, αφού για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια έμεινε εκτός της τριάδας των υποψηφίων της Χρυσής Μπάλας» του France Football. Αυτή τη σεζόν θα δείξει για άλλη μια φορά ότι αξίζει να είναι πάντα υποψήφιος σε αυτό το διάσημο βραβείο», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2002 και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» το 1999.

«Αν έπρεπε να μιλήσω για μια ομάδα σχετιά με το Champions League, θα επέλεγα την Μπαρτσελόνα γιατί ξεκίνησε καλά με ένα 4-0. Παράλληλα, έχει αυτό το επιπλέον κίνητρο για να τερματίσει την κυριαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό την προτρέπει να κάνει τα πάντα για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης για τους οπαδούς της στο Champions League», είπε ο Ριβάλντο.

«Ο διαιτητής έκανε λάθος με τoν Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν άξιζε την κόκκινη κάρτα. Ενδεχομένως μία κίτρινη θα ήταν η καλύτερη απόφαση. Δεν είμαι οπαδός του VAR, ακόμη και εάν θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το εργαλείο δεν μπορεί να λύσει όλες τις καταστάσεις, όπως είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγιναν πολλά λάθη. Υποστηρίζω ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχιστεί χωρίς το VAR, καθώς είναι ένα ανθρώπινο άθλημα που δημιουργεί πολυάριθμες συζητήσεις σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι που το καθιστά τόσο ιδιαίτερο», πρόσθεσε ο διάσημος Βραζιλιάνος.

Για τη μονομαχία Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε ότι «ο Μέσι μπορεί να έχει αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ρονάλντο, στον αγώνα για να είναι ο κορυφαίος σκόρερ, αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτεται αυτό. Στόχος του είναι να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα να επιτύχει τους στόχους της, όχι να ανταγωνιστεί τον Ρονάλντο».

Οσο για την Ρεάλ Μαδρίτης, στη μετά-Ρονάλντο εποχή, τόνισε: «Παίζουν ως ομάδα, χωρίς να προσπαθεί κανείς να προσελκύσει την προσοχή. Παίζουν πολύ καλά την μπάλα και αυτό τους κάνει μια πολύ ισχυρή ομάδα. Όταν φτάσουν τα πραγματικά σημαντικά παιχνίδια, θα δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει ή αν θα χρειαστούν έναν παίκτη που είναι ένα βήμα μπροστά, όπως έκανε κάποτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τις δυνατότητές τους».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags