Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβλημα για Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον - Τι συμβαίνει με τους παικτες του
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-23 11:49:00

Πρόβλημα για Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον - Τι συμβαίνει με τους παικτες του

Sportdog Team
Πρόβλημα για Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον - Τι συμβαίνει με τους παικτες του

Ο πορτογάλος προπονητής δεν τα πηγαίνει καλά...

Το κακό ξεκίνημα της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου έχει μόλις μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται ότι έχει φέρει μουρμούρα. 

Αλλά δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που προβληματίζει τον σύλλογο, καθώς φαίνεται πως υπάρχει δυσφορία και για τον Πορτογάλο προπονητή. 

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN», που αναφέρεται στις εξαντλητικές προπονήσεις και τις πολλές οδηγίες του Σίλβα προς τους παίκτες του, που έχουν φέρει κάποιους στο... αμήν! 

«Μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα, εντός της ομάδας υπάρχει δυσφορία για τον Μάρκο Σίλβα.

Πολλοί παίκτες, με επικεφαλής τους πρωτοκλασάτους, θεωρούν ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ γίνεται στην προετοιμασία, και ότι οι προπονήσεις είναι πολύ κουραστικές για αυτούς.

Πηγή ανέφερε πως υπάρχουν τα ίδια προβλήματα που υπήρχαν και επί την εποχή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ρόναλντ Κούμαν, που φόρτωναν τους παίκτες με πάρα πολλές πληροφορίες.

Οι παίκτες έχουν κάνει συνάντηση και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρέπει να μειώσουν τον αριθμό ωρών προπόνησης και ότι οι τακτικές θα πρέπει να είναι πιο απλές και κατανοητές για όλους» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags