Facebook Pixel Αυτός «έρχεται» και απογειώνει τον ΠΑΟ - Aδιανόητο «έγκλημα» Ουζουνίδη - Σούπερ ανατροπή για την ΠΑΕ;
| 2018-09-24 11:45:00

Αυτός «έρχεται» και εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Aδιανόητο «έγκλημα» Ουζουνίδη - Σούπερ ανατροπή για την ΠΑΕ;

του Νίκου Στεργίου
Αυτός «έρχεται» και εκτοξεύει τον ΠΑΟ - Aδιανόητο «έγκλημα» Ουζουνίδη - Σούπερ ανατροπή για την ΠΑΕ;

Τι έγινε με Μαρίνο στο Τριφύλλι, ποιος «τα σκάει» αντί του Παϊρόζ;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα «πετάει» υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη. Και το πιο σημαντικό για τους «πράσινους» είναι ότι, πλέον, συνηθίζουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, κάτι που αποτελεί θετικό σημάδι για τη συνέχεια, ενώ αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν είναι δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής.

Το φοβερό, πάντως, με αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι ότι κερδίζει και πετυχαίνει γκολ, χωρίς να έχει σε σπουδαία απόδοση τους παίκτες που αγωνίζονται κάθε φορά στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Μάλιστα, το χθεσινό γκολ του Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έκανε εξαιρετική κίνηση εντός περιοχής για να σκοράρει, ήταν το μοναδικό της σεζόν από «καθαρό» φορ.

Ακόμα και ο πολύπειρος Φεντερίκο Μακέντα, όταν πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι, πέραν από το εξαιρετικής έμπνευσης «τακουνάκι» στο τρίτο γκολ. Ο Ιταλός δεν πήρε πολύ την μπάλα και φάνηκε πως θέλει χρόνο ακόμα για την προσαρμογή του.

Το εύλογο ερώτημα, επομένως, είναι πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο Παναθηναϊκός, αν σε όλη τη λειτουργία της ομάδας, συνεισφέρουν αναλόγως και οι σέντερ φορ του. Αν «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο, για παράδειγμα, ο Φεντερίκο Μακέντα, που αποκτήθηκε για βασικός, σίγουρα οι «πράσινοι» θα μπορούν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

To «έγκλημα» του Μαρίνου

Στο μεταξύ, για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, μαζί με τον Γιάννη Μπουζούκη, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο μικρός κάνει «παπάδες» φέτος κι αυτό είναι κάτι που οφείλεται στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έχει καταφέρει να βρει τα «κουμπιά» του και να αναδείξει το ταλέντο του. Κάτι που, πάντως, δεν είχε κατορθώσει να κάνει πέρυσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον οποίο ο μικρός δεν έδειξε καμία εξέλιξη και ίσως ήταν από τους χειρότερους παίκτες της περσινής ομάδας.

Έτοιμος για όλα ο Αλαφούζος

Όσον αφορά τα διοικητικά, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη προς το παρόν, ωστόσο όσο η ομάδα πάει «τρένο», τόσο φουντώνει η φημολογία που λέει πως ίσως η νυν διοίκηση σκέφτεται την παραμονή της στο τιμόνι, προκειμένου ο σύλλογος να μην μπει σε άλλες περιπέτειες. Αν, δηλαδή, δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή, δεν αποκλείεται ο Γιάννης Αλαφούζος να συνεχίσει να χρηματοδοτεί αυτός την ομάδα. Από τη στιγμή ειδικά που το φετινό πλάνο δείχνει πετυχημένο και δημιουργεί τις βάσεις για να χτιστεί κάτι υγιές εξ αρχής. Εξάλλου, για την τρέχουσα σεζόν ο μεγαλομέτοχος έχει εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν υπάρχει στον ορίζοντα οικονομικός κίνδυνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η φωτογραφία των «μπέμπηδων» του ΠΑΟ που έχει σαρώσει τα πάντα - Δεν την έχεις δει ακόμα; (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags