Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανιγκό: «Φταίμε πρώτα εμείς για την ήττα» - Τρομερή ατάκα για το ακυρωθέν γκολ
| 2018-09-24 23:18:00

Ανιγκό: «Φταίμε πρώτα εμείς για την ήττα» - Τρομερή ατάκα για το ακυρωθέν γκολ

Sportdog Team
Ανιγκό: «Φταίμε πρώτα εμείς για την ήττα» - Τρομερή ατάκα για το ακυρωθέν γκολ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον κόουτς του Πανιωνίου.

Ο Ζοσέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση με το ακυρωθέν γκολ υπέρ της ομάδας του, λέγοντας πως η ομάδα του έχασε από δική της υπαιτιότητα.

Αναλυτικά μίλησε για:

Το που κρίθηκε το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πρώτα φταίμε εμείς για τα λάθη μας. Φταίμε πρώτα εμείς για την ήττα. Υπάρχει μία φάση στο παιχνίδι που δεν θέλω να σχολιάσω και θα την αφήσω στην κρίση των δημοσιογράφων».

Την βελτίωση της απόδοσης του Πανιωνίου σε σχέση με τα τρία προηγούμενα ματς: «Η εμφάνιση με την ΑΕΚ ήταν πολύ κακή ειδικά στο β’ μέρος. Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί καθώς και με ΠΑΟΚ και με Ολυμπιακό παίξαμε καλά».

Την φάση με το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα: «Όταν παίζουμε θέλουμε να δίνουμε χαρά. Θέλω να μεταφέρω σε όλους πως ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει καλά και σήμερα έγινε αυτό το λάθος. Ήταν ένα λάθος».

Το πρόβλημα τόσο στο σκοράρισμα όσο και για το ότι δέχεται γκολ: «Το γκολ μπήκε αλλά έπρεπε να γίνει κάτι για να πούμε ότι δεν μπήκε. Δεν ξέρω εάν υπάρχει έλλειψη στην άμυνα. Είναι λίγο περίεργο και παράξενο για εμάς το πως δεχόμαστε το γκολ».

Τη συνέχεια των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα: «Είμαστε στον τέταρτό μας αγώνα. Δείξαμε πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα ψάχνει μέσα από τους αγώνες να παίξει πιο καλά».

Το εύκολο πρόγραμμα του Πανιωνίου στη συνέχεια και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα: «Καθαρά ναι. Μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα θα είναι λίγο πιο εύκολο και καλό. Θέλουμε αποτελέσματα και πόντους γιατί αυτό που έχουμε σήμερα δεν είναι καλό για εμάς».

Τον τραυματισμό του Μανοΐλοβιτς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή: «Φαίνεται πως ο τερματοφύλακας έχει μία θλάση. Μάλλον θέλει αρκετό χρόνο. Υπάρχει ένας δεύτερος πολύ καλός τερματοφύλακας και δεν ανησυχούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags