Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκάει» αποχώρηση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ; Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορική ομάδα
| 2018-09-27 17:30:00

«Σκάει» αποχώρηση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ; Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορική ομάδα

Sportdog Team
«Σκάει» αποχώρηση προπονητή στη Σούπερ Λιγκ; Ραγδαίες εξελίξεις σε ιστορική ομάδα

Φουντώνουν τα σενάρια, πήρε θέση ο σύλλογος.

Μετά το κακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, το μέλλον του Ζοζέ Ανιγκό θεωρούταν μετέωρο, ενώ σημερινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσής του από τον πάγκο, εάν οι Νεοσμυρνιώτες δεν νικήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη αγωνστική.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Πανιώνιος πήρε θέση αναφορικά με την εν λόγω φημολογία και με ανακοίνωσή της τονίζει ότι στηρίζει τον Γάλλο τεχνικό, χαρακτηρίζοντας μάλιστα "περίεργα" τα δημοσιεύματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή διάφορα σημερινά “περίεργα” δημοσιεύματα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης, εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη τους στον προπονητή Ζοσέ Ανιγκό.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μας, έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Απόλλωνα και στο οποίο όλοι μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Ελπίζουμε να μην ήταν τέτοια και η διάθεση των συντακτών τους και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε»
.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags