Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό – Φοβερή «εμπλοκή» του... ΠΑΟΚ – «Μεταγραφή» που ταράζει τα νερά
| 2018-09-27 18:29:00

«Σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό – Φοβερή «εμπλοκή» του... ΠΑΟΚ – «Μεταγραφή» που ταράζει τα νερά

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό – Φοβερή «εμπλοκή» του... ΠΑΟΚ – «Μεταγραφή» που ταράζει τα νερά

Ποιος φέρνει τα πάνω-κάτω; Τι σχέση έχει με τον Δικέφαλο;

Η ανεξαρτητοποίηση του Αριστείδη Φωκά έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί σοβαρούς «τριγμούς» στην Ένωση Κεντρώων, την ώρα που οι φήμες αναφέρουν ότι ο βουλευτής ετοιμάζεται να πάρει «μεταγραφή» στη Νέα Δημοκρατία.

Για όσους δε θυμούνται, ο Αριστείδης Φωκάς ήταν ο βουλευτής που είχε υπερασπιστεί δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη, με ομιλία του στη Βουλή, όταν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι προκαλέσει σάλο με το «ντου» που είχε κάνει στο περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Μία ολόκληρη Τούμπα ήταν εκκλησία, έπεσε ένα ρολό χαρτί στον αγωνιστικό χώρο, αυτό ήταν όλο κι όλο. Το χαρτί έπεσε στον ώμο, ενώ ξαφνικά τα τραύματα βρέθηκαν στα χείλη. Δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα και ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί δεν υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός και τι θα γίνει με τους ηθικούς αυτουργούς;», είχε τονίσει αρχικά στο ελληνικό κοινοβούλιο, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Όλα έγιναν από τη στιγμή που πήρε ο ΠΑΟΚ κεφάλι στο πρωτάθλημα. Έχουμε παρωδία του συστήματος κατά της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ κάτω από πίεση και μετά μας λέει ότι το γκολ μετράει όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κανονισμός λέει υποβιβασμός στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.  Απαιτώ να εφαρμοστεί ο νόμος. Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα να επενδύσει εκατομμύρια, αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ μέσα από τα χέρια του Τούρκου, προσφέρει θέσεις εργασίας, βοήθησε το ποδόσφαιρο. Θέλει ένα ποδόσφαιρο να είναι 100% καθαρό και να παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο. Τέτοια παρωδία δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά.  Θέλω να μου απαντήσετε αν θα ελέγξετε και τους δύο εγκληματίες διαιτητές. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα να μην παίρνει το νταμπλ και να κυνηγιέται από το σύστημα. Τι έγινε με την "παράγκα", κύριε υπουργέ; Τι έγινε με την εγκληματική οργάνωση; Τίποτα απολύτως. Διακόψατε το πρωτάθλημα για να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ».

«Να καεί πουτ@ν@ η Βουλή»

Ο Αριστείδης Φωκάς είχε βρεθεί και σε ένα από τα συλλαλητήρια των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα. Μάλιστα, αφού είχε παροτρύνει τον κόσμο -κουνώντας χαρακτηριστικά τα χέρια- να μεγαλώσουν την ένταση στο σύνθημα «να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή», είχε τονίσει: 

«Το κατεστημένο της Αθήνας, όσο το ζω εδώ και 30 χρόνια και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο.  Το ΠΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Εμείς θα το διαλύσουμε. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει. Κατά γενική ομολογία, όλων των Ελλήνων φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ έπρεπε φέτος να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags