Facebook Pixel Sportdog.gr | Δηλώσεις Λουτσέσκου που θα συζητηθούν: «Νομίζουμε ότι είμαστε ο ομφαλός της Γης-Άλλη η πραγματικότητα»
| 2018-09-28 09:59:00

Δηλώσεις Λουτσέσκου που θα συζητηθούν: «Νομίζουμε ότι είμαστε ο ομφαλός της Γης-Άλλη η πραγματικότητα»

Sportdog Team
Δηλώσεις Λουτσέσκου που θα συζητηθούν: «Νομίζουμε ότι είμαστε ο ομφαλός της Γης-Άλλη η πραγματικότητα»

Ο Τουμάνος τεχνικός πήρε θέση...

Ο έμπειρος τεχνικός του Δικεφάλου στο τρίτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στη «Fanatik» και κυκλοφόρησε σήμερα, αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Εμείς, ως Ρουμάνοι, έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε ο ομφαλός της γης, ότι είμαστε οι καλύτεροι, όμως βρισκόμαστε στην 5η θέση και οι ξένοι αυτό το βλέπουν και το γνωρίζουν. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και από δω και στο εξής να πολεμήσουμε, να μεγαλώσουμε, να αναπτύξουμε, για να φτάσουμε με την πάροδο του χρόνου να έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μιλάμε γύρω από την "Χρυσή Γενιά" που έφτασε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι αυτό κάτι το εξαιρετικό; Ποια μεγάλη εμφάνιση έχουμε κάνει; Ακόμη και ομάδες από την Αφρική το έχουν πετύχει. Υπάρχει ένας τελικός στο Πρωταθλητριών και δύο ημιτελικοί στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όμως είναι τόσα πολύ λίγα τα καλά αποτελέσματα για να είμαστε υπερήφανοι και αισθανόμαστε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι του κόσμου, αυτό είναι η απόλυτη υποκρισία.

Είχαμε γενιές που έκαναν καλά πράγματα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο στο τέλος. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι κάτι ξεχωριστό που η Στεάουα κέρδισε το Κύπελλο Πρωταθλητριών, υπάρχουν και μερικοί ημιτελικοί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και στο κύπελλο Κυπελλούχων. Το να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ είναι επιτυχία. Τα προημιτελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη στιγμή για μας, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο δεν σημαίνει τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags