Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες από τον Σιώπη: «Ευτυχώς είχαμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»!
| 2018-09-28 16:15:00

Μεγάλες ατάκες από τον Σιώπη: «Ευτυχώς είχαμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες από τον Σιώπη: «Ευτυχώς είχαμε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»!

Τι είπε με αφορμή το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των "κιτρίνων" μέσα από το ARIS FC TV: 

Για το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα αυτή την εβδομάδα:

«Είναι μια πολύ απαιτητική εβδομάδα, στη φετινή σεζόν ήταν η πρώτη απαιτητική αυτή εβδομάδα γιατί είχαμε και το κύπελλο. Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα θα μπορούσαμε να περάσουμε την ισοπαλία, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έγινε ένα ντέρμπι μετά από 4 χρόνια που το περιμέναμε και εμείς και ο κόσμος μας. Δε καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αν και το αξίζαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Από το ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρατήσω ότι η ομάδα κατάφερε και γύρισε ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Αυτό που φτιάχνουμε παιχνίδι με παιχνίδι είναι η ομοιογένεια και το τακτικό μας κομμάτι.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά. Είναι έμπειρη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι, να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα είναι δίπλα μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες την ήττα στα Γιάννενα ενώ είχαν σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη ένα παιχνίδι:

«Για μένα καλό ήταν που ήταν γρήγορα ένα παιχνίδι, γιατί άμα ξέραμε ότι είχαμε χάσει και είχαμε παιχνίδι ξανά το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα ήταν πιο δύσκολη η διαχείριση. Με το που τελείωσε το ματς με τον ΠΑΣ, ξέραμε ότι έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ και κοιτάξαμε μόνο αυτό. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη.

Όταν βλέπεις ότι χτίζεται μια καινούρια ομάδα, με πολλούς καινούριους παίκτες, που από τον περσινό κορμό είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν απομείνει.

Λογικό είναι αυτή τη στιγμή όπως βλέπεται να υπάρχει πολύ ποιότητα αλλά αυτό που της λείπει είναι η ομοιογένεια. Η ομοιογένεια χτίζεται με τα παιχνίδια, τις προπονήσεις και με όσο περισσότερο ρυθμό έχει ο κάθε παίκτης. Το ίδιο κομμάτι είναι και το τακτικό. Παιχνίδια χρειάζεται η ομάδα και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Περιμένω μια ομάδα που θα έρθει εδώ για να χτυπήσει το παιχνίδι. Δεν είναι μια ομάδα που γα κάτσει και θα περιμένει. Της αρέσει να επιβάλλει το παιχνίδι της και να έχει την κατοχή. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και μα τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags