Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφαλιάρα» για τη Μπάγερν στο Βερολίνο
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-28 23:34:00

«Σφαλιάρα» για τη Μπάγερν στο Βερολίνο

Sportdog Team
«Σφαλιάρα» για τη Μπάγερν στο Βερολίνο

Πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Μονάχου.

Έκπληξη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Η Χέρτα υποχρέωσε την Μπάγερν στην πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα (2-0) κι έβαλε «φωτιά» στην κορυφή, όπου «συγκατοικεί» με τους «Βαυαρούς». Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης (που διατηρούν το αήττητο) θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο (29/09), εάν επικρατήσουν, να βρεθούν στο ρετιρέ.

Στο ποδόσαφαιρο ως γνωστό οι παραδόσεις δεν κρατούν για πάντα. Η Μπάγερν μετρούσε 14 αήττητα ματς απέναντι στην Χέρτα (11 νίκες, 3 ισοπαλίες) και συγκεκριμένα οι «πρωτευουσιάνοι» δεν είχαν πανηγυρίσει εντός ή, εκτός έδρας νίκη από τον Φεβρουάριο του 2009. Αυτό σταμάτησε απόψε (28/09), με την Μπάγερν να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 26 ματς (24 νίκες, 2 ισοπαλίες) και πρώτη μετά από 7 σερί «τρίποντα» σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου.

Η εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, Μπάγερν, έχασε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν απειλητική. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» το ματς από το πρώτο 45λεπτο, με τον Σλοβάκο μέσο, Όντρεϊ Ντούντα, να σκοράρει για 5η φορά από την έναρξη της περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags