Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα με τον Λιβάγια - Έγινε... Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - «Καρφάρα» για Ουζουνίδη
| 2018-09-29 11:34:00

Απίστευτα πράγματα με τον Λιβάγια - Έγινε... Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - «Καρφάρα» για Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα με τον Λιβάγια - Έγινε... Παναθηναϊκός η ΑΕΚ - «Καρφάρα» για Ουζουνίδη

Γιατί δεν πήγε στην Κρήτη ο Κροάτης; Ποιος τα... χώνει στον Mαρίνο;

«Ο Μάρκο Λιβάγια έμεινε εκτός αποστολής, καθώς χθες (Πέμπτη) ένιωσε κάποιες μικρο-ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ένα πρόβλημα που δεν εμπνέει ανησυχία αλλά από τη στιγμή που και σήμερα (χθες) δε γυμνάστηκε στο 100%, αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα για να μην υπάρξει ρίσκο».

Αυτό ανέφερε το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ ως ενημέρωση για το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων για ένα ματς «τελικό» απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη, από την άποψη ότι αν η ΑΕΚ δεν περάσει από το «Γεντί Κουλέ» θα μείνει νωρίς πίσω στη βαθμολογία και θα ενταθούν οι γκρίνιες που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πάντως, προκαλεί κάποια εύλογα ερωτηματικά το γεγονός ότι ο Κροάτης για «κάποιες μικροενοχλήσεις», σε σημείο που δε θεωρείται «επικίνδυνο», δεν έσφιξε τα δόντια να δώσει το «παρών» σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, έστω για να υπάρχει στον πάγκο ως εφεδρική λύση. Όταν, μάλιστα, ο Κροάτης δεν υπολογίζεται και για το επόμενο ματς, την προσεχή Τρίτη, για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα, λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό φέτος για την ΑΕΚ και πολλοί, ακόμα κι εντός της ομάδας, κάνουν σύγκριση με τους πολλούς, περσινούς ανάλογους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό ίσως δείχνει ότι κάτι δε γίνεται σωστά στην προπόνηση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τιμ του, ή πως έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο αφήνει σαφείς αιχμές μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Λιβάγια. «Ήμαρτον πια», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα και συνεχίζει σχετικά: «Συνεχή τα προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς - Στάνταρ πλέον μία με δύο απουσίες την εβδομάδα από "τραβήγματα", "σφιξίματα" και θλάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτο αυτό που ετοιμάζουν οι ΑΕΚτζήδες - Θα μείνει άφωνη η Ευρώπη - Χρόνια έχουμε να το ζήσουμε

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags