Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες πριν το ντέρμπι - Χοντρό «θέμα» με τον διαιτητή - Στον αέρα το πρωτάθλημα!
| 2018-09-29 16:07:00

Φούντωσαν οι φήμες πριν το ντέρμπι - Χοντρό «θέμα» με τον διαιτητή - Στον αέρα το πρωτάθλημα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φούντωσαν οι φήμες πριν το ντέρμπι - Χοντρό «θέμα» με τον διαιτητή - Στον αέρα το πρωτάθλημα!

Ψάχνονται όλοι με τον Περέιρα, ο κακός χαμός στη Superleague.

Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την αλλαγή του διαιτητή στο ντέρμπι-φωτιά της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε χθες την αντικατάσταση του Σάντρο Σέρερ, λόγω τραυματισμού, από τον Σαν Φενταγί, ο οποίος είναι επίσης από την Ελβετία και δεν έχει κορυφαίες παραστάσεις στην καριέρα του.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλές απορίες, ωστόσο υπάρχει εξήγηση γιατί ο Μέλο Περέιρα δεν επέλεξε μια πιο γνωστή «σφυρίχτρα». Ο πρόεδρος της ΚΕΔ στην ουσία ήταν «αναγκασμένος» να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, μιας και έχει συμφωνήσει με την Ελβετία σε ανταλλαγή διαιτητών και γι' αυτό ανακοινώθηκε χθες από την ΕΠΟ πως «οι Παπαδόπουλος Ιωάννης, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας, θα μεταβούν στην Ελβετία προκειμένου να διαιτητεύσουν αγώνα της 1ης Κατηγορίας στις 6/10/2018».

Εξάλλου, και η επιλογή του Φινλανδού, Ματίας Γκεστράνιους, για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δε θεωρήθηκε από το πάνω ράφι κι αυτό είναι κάτι που προκαλεί ερωτηματικά, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που ψάχνουν με ποια κριτήρια ο Μέλο Περέιρα κάνει τους συγκεκριμένους ορισμούς τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη καχυποψία για τους Έλληνες ρέφερι.

Στον αέρα η αναδιάρθρωση

Στο μεταξύ, στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται ξανά η αναδιάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι συσχετισμοί στη Superleague, όπως φαίνεται, έχουν διαφοροποιηθεί και πάλι, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα ακόμα και για τους υποβιβασμούς.

Υπάρχει η πρόθεση των ισχυρών ομάδων να «πατήσουν» πάνω στη συμφωνία με την ΕΡΤ για να ανατρέψουν το σχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος δε θέλει να πάει σε κόντρες εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Όλα είναι πιθανά, λοιπόν, και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανατροπές το επόμενο διάστημα, μιας και υπάρχει πρόθεση από πολλές ομάδες να μην προχωρήσει το αρχικό πλάνο, κάτι που φέρει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε «βόμβα» στον Ολυμπιακό πριν τον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη που ανάβει φωτιές, τα δίνει ο Μαρινάκης;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags