Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει παλαβώσει όλη η Ευρώπη με Έλληνα άσο - Απίστευτη εξέλιξη, σκάει βόμβα εκατομμυρίων!
| 2018-09-30 15:00:00

Έχει παλαβώσει όλη η Ευρώπη με Έλληνα άσο - Απίστευτη εξέλιξη, σκάει βόμβα εκατομμυρίων!

Sportdog Team
Έχει παλαβώσει όλη η Ευρώπη με Έλληνα άσο - Απίστευτη εξέλιξη, σκάει βόμβα εκατομμυρίων!

Πέρυσι έπαιζε Superleague και ο Σκίμπε τον... σνομπάρει!

 

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Αγγλία, ετοιμάζεται για νέα μεγάλη μεταγραφή, σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη!

Σύμφωνα με τη «Record» αλλά και αγγλικές ιστοσελίδες, 18 ομάδες, μεταξύ αυτών και οι Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ, έχουν στο στόχαστρο τον Έλληνα τερματοφύλακα και τον «σκανάρουν» ώστε να τα… σκάσουν χοντρά το καλοκαίρι για την απόκτησή του!

Μάλιστα, σε πορτογαλικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι Βαυαροί έχουν στη λίστα τους το όνομα του Βλαχοδήμου από το 2011, όταν αγωνιζόταν στη Στουτγκάρδη και θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι ικανός να αποτελέσει τον διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ.

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Μπενφίκα, έχει πάρει σπίτι του τα γάντια του βασικού γκολκίπερ, ενώ με τις εμφανίσεις του έχει δικαιώσει απόλυτα τους Πορτογάλους οι οποίοι δαπάνησαν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν από τους Πράσινους.

Ο Βλαχοδήμος μέσα σε λίγους μήνες έχει εκτοξεύσει την τιμή του και όντως κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τον τσεκάρουν ενόψει καλοκαιριού. Μπορεί να μην… κάνει για τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος εξακολουθεί να μην τον καλεί στην Εθνική ομάδα, ωστόσο ο 24χρονος γκολκίπερ έχει όλα τα προσόντα για να κάνει το παραπάνω βήμα στο top επίπεδο.

Προφανώς και κάποια δημοσιεύματα είναι υπερβολικά, καθώς δεν γίνεται η Τσέλσι που έδωσε πριν δύο μήνες 80 εκατομμύρια ευρώ στην Μπιλμπάο για τον Κέπα Αριθαμπαλάγα να θέλει τώρα να δαπανήσει και πάλι ένα μεγάλο ποσό για τερματοφύλακα, ωστόσο ο Βλαχοδήμος έχει πολλές πιθανότητες το επόμενο καλοκαίρι να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή.

Ο γκολκίπερ της Μπενφίκα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, κορυφαίες ομάδες τον έχουν στην λίστα τους και επειδή η Μπενφίκα γνωρίζει άριστα το παιχνίδι των μεταγραφών, μπορεί τον Βλαχοδήμο για τον οποίο έδωσε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ να τον πουλήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr με περισσότερα από 20-25 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags