Facebook Pixel Τρελό «πέσιμο» Σαργκάνη σε Πασχαλάκη: «Τι είναι αυτά που κάνεις;» - «Απαράδεκτοι οι οπαδοί στο Φάληρο»
| 2018-10-02 09:50:00

Τρελό «πέσιμο» Σαργκάνη σε Πασχαλάκη: «Τι είναι αυτά που κάνεις;», «Απαράδεκτοι οπαδοί στο Φάληρο»

του Γιώργου Κτενά
Τρελό «πέσιμο» Σαργκάνη σε Πασχαλάκη: «Τι είναι αυτά που κάνεις;», «Απαράδεκτοι οπαδοί στο Φάληρο»

Άποψη-έκπληξη για την γκέλα Γιαννιώτη: «Ήταν μια...».

Υπερβολικές χαρακτήρισε τις αντιδράσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ο Νίκος Σαργκάνης, με αφορμή την παρουσία του στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όπως σχολίασε στο sportdog.gr.

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι δείχνει έλλειψη αντίληψης του χώρου η παρουσία του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τη φάση του Ανδρέα Γιαννιώτη που θα μπορούσε να είχε αντιδράσει διαφορετικά και να είχε αποφύγει το γκολ ο Ολυμπιακός.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών των Πειραιωτών, που θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη στάση στη διάρκεια του αγώνα.  

«Δεν μου αρέσει η υπερβολή του Πασχαλάκη, αν ένας τερματοφύλακας δεν αντιλαμβάνεται πόσο μακριά φεύγει η μπάλα από την εστία του και πετάγεται με το παραμικρό, δείχνει μια υπερβολή. Όπου πηγαίνει η μπάλα, πετάγεται συνεχώς. Αυτό δείχνει είτε ότι είναι υπερβολικός είτε ότι δεν έχει αντίληψη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Σαραγκάνη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Γιαννιώτη και τη φάση του γκολ:

«Ήταν μια άτυχη στιγμή»

«Τι να πω γι' αυτό το παιδί; Στεναχωρήθηκα πολύ, τα ντέρμπι ένας τερματοφύλακας τα χρειάζεται πολύ, να κάνει μια καλή εμφάνιση για να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά είναι η άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα. Προσπαθεί να κόψει την μπάλα και λόγω του ότι ήταν γλιστερό το τερέν, του έφυγε κάτω από τα πόδια η μπάλα και ο Βούκοβιτς δεν ήταν ψύχραιμος, αιφνιδιάστηκε και αντί να την βγάλει, την πήγε πιο μέσα».

Ποια θα ήταν η σωστή αντίδραση από την πλευρά του Γιαννιώτη; 

«Θα μπορούσε να είχε χαμηλώσει το σώμα και να την μπλοκάρει μέσα στην αγκαλιά του. Μια φάση χωρίς κίνδυνο ήταν, δεν είχε τίποτα το εξεζητημένο. Πήγε να την κόψει, με αποτέλεσμα όταν χτύπησε στο τερέν η μπάλα να πάρει φάλτσο, και να περάσει κάτω από τα πόδια του. Να σας πω κάτι; Αν τυχόν το ποδόσφαιρο βασιζόταν μόνο σε κανόνες, θα ήταν ένα άθλημα όπως όλα τα υπόλοιπα. Τα απρόβλεπτα είναι, όμως, που το κάνουν να ξεχωρίζει ως άθλημα».

Το σχόλιό σας για το παιχνίδι ποιο είναι;

«Ο Ολυμπιακός ήταν κατά κράτος καλύτερος. Αλλά είναι κάτι που έχουμε πει ξανά για το ποδόσφαιρο: Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο μπάσκετ ή σε άλλα αθλήματα».

Θεωρείτε ότι ο Πασχαλάκης θα μπορούσε να έχει μόνιμη θέση στην Εθνική ομάδα;

«Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά όπως σημείωσα και νωρίτερα είναι υπερβολικός στον τρόπο που διαχειρίζεται τα σουτ προς την εστία του. Όταν η μπάλα πηγαίνει 1,5 μέτρο μακριά από τα δοκάρια σου, το να πέφτεις δείχνει έλλειμμα αντίληψης του χώρου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός τερματοφύλακας. Μπράβο του για αυτά που έχει κάνει, για αυτά που έχει πετύχει. Νομίζω ότι είναι μέσα στην τριάδα της Εθνικής».

«Σε βάρος του Ολυμπιακού τα καπνογόνα»

Ποια είναι η άποψή σας για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού;


«Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε καλύτερη στάση. Μπράβο του που χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα, αλλά γιατί να σταματήσει τη ροή του ματς με τα καπνογόνα; Σε βάρος του Ολυμπιακού σταμάτησε το παιχνίδι, δεν ήταν σωστό αυτό που συνέβη, δεν βοήθησε την ομάδα τους. Δεν ξέρω αν θα άλλαζε κάτι, αν δεν είχε διακοπεί το ματς, αλλά καμιά φορά κάνουν πράγματα που είναι σε βάρος της ομάδας τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags