Facebook Pixel «Ρουκέτες» Μαρτίνς, top ονόματα στην εξέδρα - Τι θα κάνει με τον «παρμένο» - Τεράστιος Βούκοβιτς
| 2018-10-02 11:40:00

«Ρουκέτες» Μαρτίνς, top ονόματα στην εξέδρα - Τι θα κάνει με τον «παρμένο» - Τεράστιος Βούκοβιτς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ρουκέτες» Μαρτίνς, top ονόματα στην εξέδρα - Τι θα κάνει με τον «παρμένο» - Τεράστιος Βούκοβιτς

Ώρα ροτέισον από τον Πορτογάλο. Ποιον στηρίζει κόντρα σε όλους;

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει στο πλάνο του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος αυτή τη φορά να ανοίξει το ροτέισον. Η αρχή αναμένεται να γίνει από το προσεχές μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης στο Μιλάνο, απέναντι στη Μίλαν, όπου ο Πορτογάλος λέγεται πως έχει στο μυαλό του μερικές ηχηρές εκπλήξεις που δε θα αφορούν μόνο την 11άδα. Υπάρχει, δηλαδή, η αίσθηση πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο ματς σκέφτεται σοβαρά να αφήσει εκτός πλάνων (ακόμα κι εκτός αποστολής) «βαριά» ονόματα.

Πάντως, όπως προκύπτει με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει δεδομένα φανέλα βασικού στον Γκιλιέρμε. Το «θέμα» που είχε προκύψει με τον Βραζιλιάνο, όταν είχε αντιδράσει στο ματς με τον Αστέρα επειδή δεν πέρασε αλλαγή, δεν υφίσταται πια, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να τον υπολογίζει κανονικά για τα βασικά του σχέδια, προφανώς αντί του Ανδρεά Μπουχουλάκη, ο οποίος έχει πτωτική πορεία στα τελευταία ματς. Πάντως, η ενεργοποίηση του Γκιλιέρμε στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να επαναφέρει το... χαμόγελα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν έβλεπε -βάσει των προσόντων του και των όσων έχει δείξει έως τώρα- να παίρνει θέση βασικού.

Σε ό,τι αφορά, όμως, το πρόβλημα δυστοκίας που υπάρχει στη γραμμή κρούσης, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει με αλλαγές. Υπάρχει πρόθεση στο λιμάνι να στηριχθεί ο Χασάν «Κόκα», παρόλο που ο Αιγύπτιος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι είναι o… killer που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Στο λιμάνι πιστεύουν πολύ στον παίκτη, καθώς βλέπουν στις προπονήσεις ότι έχει εντυπωσιακά τελειώματα. Θεωρούν, μάλιστα, ότι είναι θέμα χρόνου να «ξεμπουκώσει» και γι’ αυτό ο προπονητής θα του δώσει ευκαιρίες και στα επόμενα παιχνίδια. Εξάλλου, στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ δεν υπάρχει άλλος «καθαρός» φορ.  

Τι έγινε με Βούκοβιτς στα αποδυτήρια

Στο μεταξύ, το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει εξαιρετικό. Κι αυτό φάνηκε κι από τα όσα έγιναν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος αν και ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, δεν έβαλε τα κλάματα, όπως γράφτηκε, για το λάθος του στο γκολ του Δικεφάλου. 

Πάντως, ο Σέρβος πήρε την πρωτοβουλία, όταν είδε τον συμπαίκτη του, Ανδρέα Γιαννιώτη, να απολογείται για ό,τι έγινε στη φάση, να αναλάβει μέρος της ευθύνης και ενώπιον των συμπαικτών τους, αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος προστάτευσε τους δύο παίκτες, ζήτησε συγγνώμη για την γκέλα που στοίχισε στην ομάδα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό «πέσιμο» Σαργκάνη σε Πασχαλάκη: «Τι είναι αυτά που κάνεις;», «Απαράδεκτοι οπαδοί στο Φάληρο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags