Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελάθηκε» ο Μπερλουσκόνι - Απαγόρευσε στους παίκτες της Μόντσα να...
| 2018-10-05 23:59:00

«Τρελάθηκε» ο Μπερλουσκόνι - Απαγόρευσε στους παίκτες της Μόντσα να...

Sportdog Team
«Τρελάθηκε» ο Μπερλουσκόνι - Απαγόρευσε στους παίκτες της Μόντσα να...

Απίστευτη απόφαση του "Καβαλιέρε"!

Ακόμα και στα 82 του χρόνια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει ενεργός στο ποδόσφαιρο, αφού πρόσφατα αγόρασε τη Μόντσα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας στην Ιταλία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ισχυρός άνδρας της Μίλαν, πάντως, έχει κάπως... παλιομοδίτικες ιδέες για το ποδόσφαιρο, αφού απαγόρευσε στους παίκτες της ομάδας του να έχουν τατουάζ, να φορούν σκουλαρίκια ή να αφήνουν μούσια!

Όχι μόνο αυτό, αλλά ζητά από τους παίκτες να αφιερώνουν χρόνο στους οπαδούς της ομάδας, γράφοντας με καθαρά γράμματα τα ονοματεπώνυμά τους στα αυτόγραφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

«Με τον Αντριάνο Γκαλιάνι έχουμε στο μυαλό μας ένα ειδικό πρόγραμμα για τη Μόντσα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα που θα αποτελείται μόνο από Ιταλούς. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν… φυσιολογικά κουρέματα και να είναι παραδείγματα με τη συμπεριφορά τους. Θα έχουμε ειδικό κομμωτή στην ομάδα για να τους περιποιείται τα μαλλιά εντελώς δωρεάν».

Από ‘κει και πέρα, ο «Καβαλιέρε» συνέχισε να ρίχνει… βόμβες αναφορικά με τους κανόνες που θα θεσπίσει στην ομάδα: «Δεν θέλω να έχουν υπερβολικά μούσια και τατουάζ! Επίσης να μην φορούν… περίεργα σκουλαρίκια. Πρέπει να είναι παραδείγματα και με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο. Να συμπεριφέρονται ως τζέντλεμεν στον διαιτητή. Επιπροσθέτως, αν τους ζητηθεί αυτόγραφο, να μην κάνουν σκίτσα. Να γράψουν με καθαρά γράμματα το ονοματεπώνυμό τους. Να ντύνονται καλά και με σωστό τρόπο. Θέλω κάτι διαφορετικό από το σημερινό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags