Facebook Pixel Sportdog.gr | Σιμεόνε: «Θα ήθελα να έχω τον πατέρα μου προπονητή στην εθνική Αργεντινής»
| 2018-10-07 05:37:00

Σιμεόνε: «Θα ήθελα να έχω τον πατέρα μου προπονητή στην εθνική Αργεντινής»

Sportdog Team
Σιμεόνε: «Θα ήθελα να έχω τον πατέρα μου προπονητή στην εθνική Αργεντινής»

Για το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής έχοντας ως προπονητή τον πατέρα του, Ντιέγκο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο παίκτης της Φιορεντίνα Τζιοβάνι Σιμεόνε.

 

Ο 23χρονος επιθετικός των «βιόλα» εν όψει των συμμετοχών του με την φανέλα της «αλμπισελέστε» τόνισε τα εξής: «Μακάρι κάποια μέρα να καταφέρω να έχω τον πατέρα μου προπονητή. Γιατί όχι στην εθνική ομάδα; Θα το ήθελα πολύ και πιστεύω πως όλοι στην οικογένεια θα το ήθελαν γιατί έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κυνηγάμε όσα θέλουμε».

Ωστόσο από την πλευρά του ο νυν τεχνικός της Ατλέτικο με δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει τα εξής: «Δεν θέλω ποτέ ν' αποκλείω ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να έχεις το παιδί σου στα αποδυτήρια, τόσο για εκείνον, όσο και για τη μεταξύ μας σχέση. Εάν σε 5 ή 6 χρόνια γίνει μια πιο σημαντική ποδοσφαιρική μορφή, θα μιλήσουμε για μια άλλη κατάσταση. Ίσως την ημέρα, που εγώ δεν θα είμαι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εκείνος να μπορέσει να έρθει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags