Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ματς της χρονιάς στην Γερμανία: Εκπληκτική νίκη με 4-3 για Ντόρμουντ με ανατροπή στο 96’! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-06 18:38:00

Το ματς της χρονιάς στην Γερμανία: Εκπληκτική νίκη με 4-3 για Ντόρμουντ με ανατροπή στο 96’! (vid)

Sportdog Team
Το ματς της χρονιάς στην Γερμανία: Εκπληκτική νίκη με 4-3 για Ντόρμουντ με ανατροπή στο 96’! (vid)

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής για φέτος!

Τι είδαν πάλι τα ματάκια μας! Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων και ίσως το καλύτερο μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 4-3 της Άουγκσμπουργκ στο "Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ" και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga και μάλιστα αήττητη!

Οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα στο ξεκίνημα από την μαχητική Άουγκσμπουργκ, η οποία προηγήθηκε με τον Φινμπόγκασον στο 22', όμως στο δεύτερο ημίχρονο... ξύπνησαν, αν και τα χρειάστηκαν.

Η αλλαγή του Πάκο Αλκάθερ στο 59' άλλαξε το ρουν του αγώνα, αφού στο 62' έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους. Στο 71' ο Μαξ έβαλε ξανά μπροστά την Άουγκσμπουργκ, όμως ο Πάκο σκόραρε ξανά στο 80' για το 2-2.

Στο 84' ο Γκέτσε έκανε την ανατροπή για την Ντόρτμουντ, όμως στο 87' ο Γκρέγκοριτς ισοφάρισε εκ νέου σε 3-3. Παρόλα αυτά, με ένα απίθανο χτύπημα φάουλ στο 96' ο Πάκο έκανε χατ-τρικ και έδωσε τη νίκη στους Βεστφαλούς με 4-3!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags