Facebook Pixel ΑΕΚ: Το παίρνει πάνω του για να κρατήσει τον Μπακασέτα ο Μελισσανίδης;
| 2018-10-08 22:30:00

Σπάει τον κουμπαρά ο Τίγρης για τον παικταρά - Βόμβα από το εξωτερικό τρελαίνει τον Μαρίνο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σπάει τον κουμπαρά ο Τίγρης για τον παικταρά - Βόμβα από το εξωτερικό τρελαίνει τον Μαρίνο

Κι άλλο... πακέτο για τον Ουζουνίδη. Θα μιλήσει ο Μελισσανίδης;

O Τάσος Μπακασέτας λύτρωσε την ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας στο 90’, και έδωσε συνέχεια στο σερί σπουδαίων εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα.

Ο Έλληνας άσος απασχολεί την επικαιρότητα της Ένωσης και για έναν ακόμα βασικό λόγο, ο οποίος είναι ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο, αφού από τον Ιανουάριο και έπειτα ο Έλληνας άσος θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Αυτό είναι το «αγκάθι» της υπόθεσης και όχι το οικονομικό. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί περί αύξησης στις αποδοχές του διεθνούς παίκτη, αυτό που τον «καίει» είναι το εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ προσέγγισε τον μάνατζερ του Μπακασέτα τον Αύγουστο, όμως η απάντηση που πήρε ήταν πως ο παίκτης θέλει να περιμένει για να δει εάν υπάρχουν προοπτικές να βρει ομάδα σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η Ένωση διέψευσε πριν από περίπου 20 μέρες τα σενάρια που ήθελαν τις διαπραγματεύσεις με τον αριστεροπόδαρο άσο να βρίσκονται σε καλό δρόμο.
 

Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπακασέτας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ωστόσο, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, η παραμονή του στην ΑΕΚ κάθε άλλο παρά εύκολη δείχνει.

Για να συνεχίσει ο Μπακασέτας στον Δικέφαλος θα πρέπει είτε να μη βρει πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που μοιάζει απίθανο με βάση τη σεζόν που πραγματοποιεί, είτε να πάρει την υπόθεση πάνω του ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φαντάζει δύσκολο ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να ανεβάσει τον Μπακασέτα στην ίδια οικονομική κλίμακα με τον Μάνταλο και τον Λιβάγια, ωστόσο ο «Τίγρης» έχει δείξει πως ξέρει να… γλυκαίνει τους παίκτες που θεωρούνται απαραίτητοι για την ομάδα. Εξάλλου, το οικονομικό κομμάτι δεν είναι η προτεραιότητα του διεθνούς άσου, όπως προαναφέραμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κάνει παρέλαση ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για Τουρέ - Θα το δείχνει στα δισέγγονα ο Μπακασέτας

Εξέλιξη-φωτιά με Σιμόες - «Υπέγραψε» ο Μπακασέτας - «Ρουκέτα» Mελισσανίδη σε Ουζουνίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags