Facebook Pixel Όλα στη φόρα από Κούγια - Ρίχνει κι άλλους στον «πόλεμο» - Έρχεται τσουνάμι στη Superleague, φυλαχτείτε!
| 2018-10-09 15:24:00

Όλα στη φόρα από Κούγια - Ρίχνει κι άλλους στον «πόλεμο» - Tσουνάμι στη Superleague, φυλαχτείτε!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα στη φόρα από Κούγια - Ρίχνει κι άλλους στον «πόλεμο» - Tσουνάμι στη Superleague, φυλαχτείτε!

Ποιοι «εμπλέκονται» στις κατηγορίες του προέδρου της ΑΕΛ. Kόλαση...

Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Λάρισα, όπου η ομάδα του αδικήθηκε φανερά σε αρκετές περιπτώσεις.

Όπως δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος σε συνέντευξή του στο sportdog.gr, το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε υπέρ των γηπεδούχων για στοιχηματικούς λόγους, ενώ τόνισε αργότερα μέσω επίσημης δήλωσης στο site της ΠΑΕ ότι υπεύθυνος για ό,τι έγινε είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος κατέχει σημαντικό πόστο στην ΑΕΚ.

«Ο Λάμπρου είναι διαιτητής Ευβοίας, αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα, είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου και ο πατέρας του, προπονητής από τη Χαλκίδα, αδερφικός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου από εικοσαετίας.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι το αποκλειστικό κουμάντο μαζί με τον Μηνά Λυσσάνδρου στην ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος σε δεύτερο βαθμό στο Koriοpolis, αφού έχει καταδικαστεί για στήσιμο αγώνων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που ενώ ήταν υπάλληλος στην ΕΠΟ με 800€ το μήνα είχε αγοράσει από τον μάνατζερ Τραυλό το Πόρσε Καγιέν Τούρμπο αξίας καινούργιο 200.000€.

Κατοικεί μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn όπου διαμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αυτός είναι ο αρμόδιος για τους δανεικούς της ΑΕΚ, αλλά και ασχολείται αποκλειστικά με τους Έλληνες διαιτητές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε μία πρωτοφανή «επίθεση» που αναμένεται να έχει και συνέχεια, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΑΕΛ.

Χθες, πάντως, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και μία ακόμα ομάδα της Superleague που «εμπλέκεται» στην υπόθεση. Αυτή φέρεται να είναι η Λαμία, όπως λένε οι... κακές γλώσσες, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις η Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι ήρθε σε «σύγκρουση» με τη Λάρισα, αλλά και τον Ολυμπιακό, με αφορμή ένα μεταγραφικό σήριαλ.

Πρόκειται για το deal που δεν έγινε την τελευταία στιγμή για τον Νίκο Βέργο, για τον οποίο μπήκε «σφήνα» η Λαμία, χωρίς, πάντως, να κλείσει η συμφωνία, προφανώς από… άγνωστη παρέμβαση. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και για την περίπτωση του Τάσου Καραμάνου που επίσης ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Λαμίας, ωστόσο η μετακίνηση δεν έγινε πότε, ενώ εν συνεχεία ο παίκτης έμεινε ελεύθερος

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο «πόλεμος» στη Superleague μαίνεται και προβλέπεται ότι το επόμενο διάστημα θα κορυφωθεί, με τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου να ετοιμάζουν τις «συμμαχίες» ενόψει και των εκλογών της ΕΠΟ. Το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι εξελίξεις προβλέπονται «καυτές» σε όλα τα επίπεδα. Μείνετε συντονισμένοι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags