Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα... χύμα από Πηλαδάκη για το νέο «αφεντικό» του ΠΑΟ - Είναι... μπαρούφας; - «Γι’ αυτό τον πήραν»
| 2018-10-10 17:59:00

Όλα... χύμα από Πηλαδάκη για το νέο «αφεντικό» του ΠΑΟ - Είναι... μπαρούφας; - «Γι’ αυτό τον πήραν»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Όλα... χύμα από Πηλαδάκη για το νέο «αφεντικό» του ΠΑΟ - Είναι... μπαρούφας; - «Γι’ αυτό τον πήραν»

Το πρώην αφεντικό της ΑΕΛ τα λέει όλα χωρίς φόβο.

Η στελέχωση του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του 50% των μετοχών από τον Παϊρόζ είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το πράσινα ρεπορτάζ. Ένα από το ονόματα που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν πόστο στο Τριφύλλι είναι αυτό του Κώστα Κωνστάντου. Φήμη που όχι μόνο δεν διαψεύδεται, αλλά και επιβεβαιώνεται από την ειδησεογραφία και τις πληροφορίες που «έρχονται».

Η έλευση του πρώην παράγοντα της ΑΕΛ θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Μόνο τα τυπικά απομένουν, αναφέρουν μάλιστα τα πράσινα media και όχι μόνο. Ο ρόλος του δεν θα είναι διοικητικός, αντιθέτως, θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος θα έχει το γενικό κουμάντο στον Παναθηναϊκό.

Τι λέει όμως για τον Κώστα Κωνστάντο, ένας άνθρωπος, του οποίου δεξί χέρι αποτέλεσε στην ΑΕΛ; «Έχω να πω τα καλύτερα. Είναι συνεπέστατος και αποτελεσματικός. Βγάζει πάνω του πολλές ταλαιπωρίες. Αυτό και μόνο τα λέει όλα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Πηλαδάκη στο Sportdog για τον πρώην συνεργάτη του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας θεωρεί τη συνέπειά του ως το Α και το Ω κατά την παρουσία του στον Κάμπο. «Όταν λέμε συνεπής, εννοούμε με σχολαστική ακρίβεια. Δεν είναι... μπαρούφας. Ό,τι αναλαμβάνει, γίνεται. Αν είναι να γίνει κάτι, γίνεται. Εξαντλεί όσες δυνάμεις διαθέτει για να φέρει τα πάντα εις πέρας», αναφέρει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί ο Παϊρόζ και η «ομάδα» Αλαφούζου επέλεξε τον Κωνστάντο για τον Παναθηναϊκό. «Η αποτελεσματικότητα ενός στελέχους είναι κάτι που ψάχνει κάθε ιδιοκτήτης ομάδας. Να μπορεί να αναλάβει ένα έργο και να το φέρνει εις πέρας, χωρίς να τον προβληματίζει», απαντά ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο Κωνστάντος στην ΑΕΛ ήταν αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός. Ποιες ήταν οι αρμοδιότητές του στους «βυσσινί»; «Είχε πολλά πράγματα πάνω του. Είχε την οργάνωση του τμήματος. Πήγαινε στις συναντήσεις της Super League και έμενε όσο χρειαζόταν. Κάποια οικονομικά θέματα τα είχε πάνω του και είχε και σε αυτόν τον τομέα τεράστια συνέπεια», υποστηρίζει.

Ερωτηθείς να απαντήσει ο παλιός ηγέτης της ΑΕΛ αν ο Κωνστάντος μπορεί να φέρει εις πέρας τις αποστολές που θα του ανατεθούν, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Είμαι σίγουρος».

Δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τον πρώην ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών ποια είναι η σχέση του με τον Παναθηναϊκό. «Έχω φίλους Παναθηναϊκούς. Γνωρίζω τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον Γιώργο Δώνη. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια άλλη σχέση», κατέληξε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags