Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα στοιχεία: Ο Τύπος εμπλέκει τη Ρεάλ στην υπόθεση Ρονάλντο!
| 2018-10-10 20:18:00

Νέα στοιχεία: Ο Τύπος εμπλέκει τη Ρεάλ στην υπόθεση Ρονάλντο!

Sportdog Team
Νέα στοιχεία: Ο Τύπος εμπλέκει τη Ρεάλ στην υπόθεση Ρονάλντο!

Μπελάδες, τώρα και για τη Ρεάλ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τη συμφωνία με την Καθρίν Μαγιόργκα, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να αποζημιώσει τη γυναίκα, υπό την πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης: αυτή είναι η «βόμβα» που πυροδοτήθηκε από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την καθημερινή εφημερίδα "Correio da Manha", η οποία ανασυγκροτεί έτσι την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του επιθετικού της Γιουβέντους στην περίπτωση του φερόμενου βιασμού, το 2009.

Σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο, οι δικηγόροι του CR7 αποσκοπούν στην πλήρη εξάλειψη της κατηγορίας της Μαγιόργκα και φέρνουν στο προσκήνιο εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ισπανική ομάδα άσκησε πίεση στον παίκτη να υπογράψει τη συμφωνία και να καταβάλει αποζημίωση στη γυναίκα. Εκείνη τη χρονιά, στην πραγματικότητα, ο Ρονάλντο είχε μόλις μεταγραφεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μπλάνκος» και ο σύλλογος φοβήθηκε για την εικόνα του. 

Όπως αναφέρεται στην εκδοχή της πορτογαλικής εφημερίδας «οι ανησυχίες αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι, κατά τις αμερικανικές διακοπές του το 2009, ο Κριστιάνο είχε απασχολήσει τον "ροζ Τύπο" για τις επαφές του με την Πάρις Χίλτον. Η επένδυση της Ρεάλ Μαδρίτης στον παίκτη ήταν τεράστια και, αν και κανείς δεν είχε αμφιβολίες για την κλάση του, υπήρχε κάποια ανησυχία για τις συνέπειες της συμπεριφοράς του εκτός γηπέδου». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags