Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόλυτη κατάντια για πρώην παικταρά της Μπάρτσα - Δεν υπάρχει αυτό που έκανε!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-10 20:27:00

Η απόλυτη κατάντια για πρώην παικταρά της Μπάρτσα - Δεν υπάρχει αυτό που έκανε!

Sportdog Team
Η απόλυτη κατάντια για πρώην παικταρά της Μπάρτσα - Δεν υπάρχει αυτό που έκανε!

Ο ξεπεσμός του δεν λέει να σταματήσει...

Ο Αρντά Τουράν αγωνίζεται πλέον στην Μπασάκσεχιρ και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παικταρά, που έκανε μαγικά με τη φανέλα τη Ατλέτικο και μετέπειτα της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο ξεπεσμός του Τούρκου άσου έχει περάσει τα όρια των αγωνιστικών χώρων και έχει επεκταθεί στην προσωπική του ζωή, αφού η ιστορία που διέρρευσε με πρωταγωνιστή τον Αρντά προκαλεί λύπηση.

Παρά το γεγονός ότι η σύντροφός του διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο διεθνής άσος έγινε πρόσφατα λιώμα στο μεθύσι σε κλαμπ της Πόλης και την έπεσε στην γυναίκα του γνωστού Τούρκου τραγουδιστή Μπερκάι. Όταν εκείνος την τράβηξε εκτός μαγαζιού για να δοθεί τέλος στην ιστορία, ο Αρντά τους ακολούθησε και με γροθιά έσπασε την μύτη του Μπερκάι!

Ωστόσο, η φαρσοκωμωδία είχε και συνέχεια. Ο Τούρκος χαφ ακολούθησε το ζευγάρι στο νοσοκομείο με ένα πιστόλι στα χέρια, το οποίο έδωσε στην γυναίκα του Μπερκάι, ζητώντας συγγνώμη και ζητώντας παράλληλα να τον σκοτώσει με αυτό! Όλα αυτά την ώρα που η σύζυγος του βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags