Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στην Ευρώπη με τον μάνατζερ που έστηνε τα πάντα - Τον «έστειλε» ο Ολυμπιακός!
| 2018-10-10 21:02:00

«Σεισμός» στην Ευρώπη με τον μάνατζερ που έστηνε τα πάντα - Τον «έστειλε» ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σεισμός» στην Ευρώπη με τον μάνατζερ που έστηνε τα πάντα - Τον «έστειλε» ο Ολυμπιακός!

Ποιοι τον πήραν χαμπάρι; Ποιοι χάνουν τον ύπνο τους; Φοβερό...

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο Βέλγος μάνατζερ, Μότζι Μπαγιάτ, εμπλέκεται σε σκάνδαλο στημένων αγώνων και την έρευνα των βελγικών Αρχών προκειμένου να «ξεσκεπάσουν» το κύκλωμα.

Το όλο θέμα πήρε προεκτάσεις –έμμεσα» και στη χώρα μας, αφού ο Γαλλοϊρανός ατζέντης έχει «δεσμούς» και με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Μπαγιάτ διατηρεί επαφές με ποδοσφαιρικό αξιωματούχο μεγάλης ομάδας, αλλά και με δύο Έλληνες μάνατζερ.

Επίσης, ο Μπαγιάτ έκανε δουλειές με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ενώ ενεπλάκη και στο deal των Ερυθρολεύκων για τη μεταγραφή του Προτό, αλλά και του Ζιλέ.. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Βέλγου γκολκίπερ με τους Πειραιώτες, ο Μπαγιάτ πόσταρε στο Twitter φωτογραφία με τον έμπειρο άσο στην Ελλάδα, όπως το ίδιο έκανε και με τον ξανθομάλλη μέσο, με τον οποίο φωτογραφήθηκε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι όμως φαίνεται πως κάτι... δεν τους καθόταν καλά, και από όσα γνωρίζουμε ξέκοψαν γρήγορα από τον γνωστό ατζέντη που είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι δεν ξαναέκαναν δουλειές μαζί του μετά τη μεταγραφή του Προτό και την απομάκρυνση του Χάσι. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού εντόπισαν ότι κάτι «βρωμάει» με τον Μπαγιάτ και διέκοψαν κάθε σχέση με τον 44χρονο μάνατζερ.

Οι εξελίξεις τους δικαίωσαν, δείχνοντας ότι πολύ σωστά επέλεξαν να μην έχουν καμία σχέση με τον Γαλλοϊρανό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags