Facebook Pixel Αδιανόητο: Αυτόν «καθαρίζει» ο Τίγρης για να κάνει το «μπαμ» - Τσίτα τα γκάζια για χάφαρο, έρχεται από…
| 2018-10-11 11:15:00

Αδιανόητο: Αυτόν «καθαρίζει» ο Τίγρης για να κάνει «μπαμ» - Τσίτα τα γκάζια με χάφαρο, έρχεται από…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο: Αυτόν «καθαρίζει» ο Τίγρης για να κάνει «μπαμ» - Τσίτα τα γκάζια με χάφαρο, έρχεται από…

Τι ισχύει με την «καψούρα» του «Λύμπε» και τι «κουφό» διαβάσαμε...

Πριν από δύο ημέρες το sportdog.gr αποκάλυψε ότι στην ΑΕΚ κάνουν σκέψεις απόκτησης αριστερού μπακ για τον Γενάρη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Έλντερ Λόπες. Μάλιστα, σε σχετικό ρεπορτάζ τονίζαμε ότι ψηλά στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου υπάρχει ο ακραίος οπισθοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Σήμερα, το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ επιβεβαιώνει απόλυτα τις πληροφορίες του sportdog.gr, καθώς το όνομα του 22χρονου των Αρκάδων βρίσκεται στο προσκήνιο, αν και είναι μία περίπτωση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως σημειώναμε και τις προάλλες.

Πρώτον, επειδή ο παίκτης αποτελεί «καψούρα» του Νίκου Λυμπερόπουλου, του οποίου οι εισηγήσεις το περασμένο καλοκαίρι δεν έγιναν όλες αποδεκτές, με αποτέλεσμα μη θεωρείται σίγουρο ότι θα «περάσει» τον νεαρό άσο.

Δεύτερον και κυριότερο, ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης εκπροσωπείται από τον μάνατζερ, Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος δε διατηρεί αυτή την περίοδο και τις καλύτερες σχέσεις με την ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό είναι, άλλωστε, το σημαντικότερο εμπόδιο για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Αν, μάλιστα, προκριθεί η περίπτωση του Γιώργου Κυριακόπουλου, τότε αυτό θα γίνει μόνο αν ο παίκτης αλλάξει ατζέντη... 

Από πού θα έρθει ο χάφαρος;

Στο μεταξύ, σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Ένωση ψάχνεται στην αγορά για έναν ποιοτικό μέσο που θα έρθει να πλαισιώσει τον Αντρέ Σιμόες. Κάτι τέτοιο, βέβαια, ισχύει, καθώς στον άξονα παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ. Πάντως, είναι αδύνατον, όπως διαβάζουμε, ο παίκτης να έχει αποκτηθεί «ως τα μέσα Δεκεμβρίου», καθώς τότε δε θα έχει ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Γίνεται αντιληπτό, όμως, πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει πρόθεση να κλείσει νωρίς η συγκεκριμένη μεταγραφή κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στην Ένωση θα κοιτάξουν αγορές που μπορούν να «χτυπήσουν» παίκτες εκείνη την περίοδο (χωρίς, φυσικά, να μπορούν να ανακοινωθούν), όπως είναι η σκανδιναβική ή ανατολική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό «χουνέρι» Σαββίδη σε Μελισσανίδη - Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή που θα κάνει «μπαμ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags