Facebook Pixel Σενάριο εκτός λογικής για Καμαρά - Δεν παίζει ποτέ, τι κάνει ο Μαρινάκης - «Παπάτζα» για πρώην του ΠΑΟ
| 2018-10-11 12:10:00

Απίθανο σενάριο για Καμαρά - Δεν παίζει ποτέ, τι κάνει ο Μαρινάκης - «Παπάτζα» με πρώην του ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο σενάριο για Καμαρά - Δεν παίζει ποτέ, τι κάνει ο Μαρινάκης - «Παπάτζα» με πρώην του ΠΑΟ

Τρελά τα όσα γράφονται. Διάβασε Sportdog για να ξέρεις τι παίζει.

Μεγάλος ντόρος εξακολουθεί να γίνεται στο λιμάνι για τον Μαντί Καμαρά. Σήμερα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νιουκάστλ έχει ψηλά στη λίστα της τον νεαρό μέσο και πως, μάλιστα, ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει βάση, τουλάχιστον προς το παρόν. Όντως ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης μην ξεχνάμε ότι διατηρεί αρκετές διασυνδέσεις και λόγω Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι ο 21χρονος χαφ να πάρει μεταγραφή στο Νησί.

Κι αυτό γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αγωνιστεί στην Αγγλία, μιας και δεν έχει τις απαραίτητες συμμετοχές με την εθνική του ομάδα. Ο Μαντί Καμαρά μετράει μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της Γουινέας κι αυτή τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να βγάλει άδεια εργασίας στην Αγγλία. Κάτι που, βεβαίως, μπορεί να «μπλοκάρει» οποιαδήποτε μεταγραφή του στο Νησί, τουλάχιστον ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι 21χρονος μέσος δεν έχει πέραση και σε άλλες αγορές. Χθες, άλλωστε, σας αποκαλύψαμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και πως top ομάδα της χώρας (ενδεχομένως η Μπενφίκα) τον έχει βάλει στο «στόχαστρο» εδώ και καιρό. Όπως και να έχει, στο λιμάνι βλέπουν τον παίκτη ως το «next big thing» του συλλόγου και γι’ αυτό σχεδιάζουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Τίποτα για στόπερ

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τα νέα σενάρια για την απόκτηση στόπερ τον Γενάρη, μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αυτή τη στιγμή πέντε ενεργούς κεντρικούς αμυντικούς (Γιάγκος Βούκοβιτς, Γιασίν Μεριά, Ρόντερικ Μιράντα, Παπ Αμπού Σισέ, Δημήτρης Νικολάου) και θεωρείται απίθανο να γίνει έξτρα κίνηση στη συγκεκριμένη θέση που δεν υπάρχει άμεση ανάγκη και δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή (όπως σας έχουμε ξαναγράψει θα προτιμούσα μια μεταγραφή στη γραμμή κρούσης).

Επομένως, είναι ακραία και όσα γράφονται ξανά για τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος για να αποκτηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα, που σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να επενδύσει, ειδικά αν δεν προκύψει κάποια αποχώρηση τον Γενάρη από την άμυνα, κάτι που, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δε φαίνεται πολύ πιθανό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags