Facebook Pixel Sportdog.gr | Βράζουν στην ΑΕΚ: «Απόφαση έκτρωμα – Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες»
| 2018-10-12 18:05:00

Βράζουν στην ΑΕΚ: «Απόφαση έκτρωμα – Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βράζουν στην ΑΕΚ: «Απόφαση έκτρωμα – Εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες»

Άνω κάτω στην Ένωση μετά την αυστηρή ποινή για το ντέρμπι.

Βράζουν στην ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την τιμωρία που επιβλήθηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημερωθήκατε από το sportdog, η Ένωση τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιβλήθηκε, επίσης, πρόστιμο 40.000 ευρώ για άναμμα πυρσών, κάτι για το οποίο η ΑΕΚ είναι υπότροπη, αλλά και 50.000 ευρώ για τα επεισόδια στο ημίχρονο. Το ποσό μειώθηκε σε 73.250 ευρώ μετά τον συμψηφισμό.

Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για την έφεση, αφού η ποινή την οδηγεί 6 βαθμούς από την κορυφή, χάνοντας πολύτιμο έδαφος από τη μάχη της διεκδικησης του πρωταθλήματος. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο όμως έχουν σιγουριά για την εξέλιξης της υπόθεσης.

«Το μήνυμα ελήφθη. Η προκατασκευασμένη εκτέλεση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η απόφαση-έκτρωμα θα πέσει στην έφεση», ανέφεραν σε ανεπίσημο επίπεδο άνθρωποι του Δικέφαλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags