Facebook Pixel Απίστευτη «κλοπή» στον ΠΑΟ, έτσι έχασαν την ταλεντάρα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, θέλουν Μπακασέτα!
| 2018-10-13 11:30:00

Απίστευτη «κλοπή» στον ΠΑΟ, έτσι έχασαν την ταλεντάρα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, θέλουν Μπακασέτα!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη «κλοπή» στον ΠΑΟ, έτσι έχασαν την ταλεντάρα - «Φίδια» για Κουρμπέλη, θέλουν Μπακασέτα!

Τραβούν τα μαλλιά τους στο Τριφύλλι. Ποιος έκανε «ντου». Όλα εδώ.

Στον Παναθηναϊκό όλα λειτουργούν ρολόι και ενόψει της αλλαγής στα διοικητικά της ΠΑΕ, φαίνεται πως η ομάδα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει άλλα οικονομικά προβλήματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μάλιστα, έχει καθησυχάσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως άμεσα θα γίνουν οι πληρωμές και ότι δε θα επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα. Κάτι που ισχύει και μαρτυράει πως, πλέον, η ομάδα βαδίζει σε μια άλλη εποχή, με την είσοδο του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Η «κλοπή» του Σιατούνη

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ευχάριστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο σημερινό φιλικό με τον Αιγινιακό θα πάρουν μέρος 10 παιδιά από τη μικροότερη ομάδα. Πρόκειται για τους: Αθανασακόπουλο, Ηλιάδη, Ζερβόπουλο, Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Τζαβίδα, Καλομοίρη, Σκεντεράϊ, Καραγιάννη και Χριστοδούλη.

Σημειώνουμε δε ότι οι Καράγιαννης (στόπερ) και Ηλιάδης (χαφ) πρόσφατα υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ, κάτι που αποδεικνύει ότι στο Τριφύλλι κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, θέλοντας να αναδείξουν το νέο αίμα του συλλόγου.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν κατάφεραν να κρατήσουν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ακαδημίας, τον νεαρό Αντώνη Σιατούνη, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο πήγε στη Σαμπντόρια. Μάλιστα, ο Τάκης Φύσσας είχε εισηγηθεί από το τέλος της περασμένης σεζόν να υπογράψει ο νεαρός αμυντικός επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο μικρός να χαθεί και οι Πράσινοι να πάρουν μόνο ένα μικρό ποσό (κοντά στις 60.000 ευρώ) για τα τροφεία. Μία υπόθεση που χειρίστηκε ο γνωστός μάνατζερ, Αντώνης Αποστολόπουλος, ο οποίος στην ουσία «έκλεψε» τον 16χρονο άσο από τον Παναθηναϊκό.

Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Καμαρά

Στο μεταξύ, δεν έχει βάση το σενάριο πως η Έμπολι ήρθε στην Ελλάδα για να τσεκάρει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς η ιταλική ομάδα, που δείχνει πως δύσκολα θα γλιτώσει φέτος τον υποβιβασμό στη Serie A, δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, που φτάνουν, κατά πληροφορίες, τα 3 εκατ. ευρώ.

Πιο πιθανό είναι άνθρωπος της Έμπολι να έχε βάλει στο μάτι τον Νίκο Μιχελή, τον 17χρονο μέσο του Αστέρα Τρίπολης, που έχει μάνατζερ τον Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος πέρυσι είχε φτάσει στο σημείο να συζητάει με τη Μίλαν για τον παίκτη, όχι, βεβαίως, για αγορά, όπως είχε γραφτεί, αλλά για δοκιμή. Αν και οι Αρκάδες, έχουν φροντίσει να «δέσουν» τον παίκτη με συμβόλαιο και έχουν αξιώσεις (400.000 ευρώ) που δεν επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους να σκέφτονται «αρπαγή» του μικρού.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr, αναφέρουν ότι ο άνθρωπος της Έμπολι ήρθε στη χώρα μας κυρίως για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος μπορεί τον Γενάρη να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Οι Ιταλοί φαίνεται ότι ορέγονται τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ, ωστόσο δύσκολα ο παίκτης σε αυτή τη φάση θα συγκινηθεί από μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, καθώς μετά το εντυπωσιακό φετινό ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις έχει μεγαλύτερες βλέψεις. Όσο για τον Μαντί Καμαρά, που γράφτηκε, πλέον ο άσος του Ολυμπιακού είναι απλησίαστος στόχος, όχι μόνο για την Έμπολι, αλλά και για οποιαδήποτε μικρομεσαία ευρωπαϊκή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός με Νικοπολίδη - Όλοι στα κάγκελα για την... τρελή απόφαση - Είναι δυνατόν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags