Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κλείδωσε» μεταγραφή για Ολυμπιακό, με αυτόν θα βρουν... γκολ – Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε!
| 2018-10-14 19:20:00

«Κλείδωσε» μεταγραφή για Ολυμπιακό, με αυτόν θα βρουν... γκολ – Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κλείδωσε» μεταγραφή για Ολυμπιακό, με αυτόν θα βρουν... γκολ – Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε!

Το πήραν απόφαση στο Λιμάνι και τα… σπρώχνουν.

Νέα μεταγραφικά σενάρια κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό και με αφορμή αυτά επέστρεψε στην επικαιρότητα και το όνομα του Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ενδέχεται να γίνει συμπαίκτης με τον Γιασίν Μεριά τον Γενάρη.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ο Τύπος της Τυνησίας, αν και για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται ενόψει Γενάρη.

Ο Μπεν Αμόρ αγωνίζεται στα χαφ, είναι 27 φορές διεθνής και μετρά δύο γκολ με την Εθνική ομάδα. Γεννημένος στη Σούσε της Τυνησίας στις 3 Μαΐου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Étoile Sportive du Sahel όπου από το 2014 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα έγινε ο αγαπημένος των οπαδών παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους νεότερους παίκτες της ομάδας. Πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συνομοσπονδίας του 2015, της Τυνησιακής Λίγκας και του Κυπέλλου Τυνησίας και ήταν στην τελική 23άδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Μπεν Αμόρ είναι ουσιαστικά ο πρώτος παίκτης που ακούγεται σοβαρά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, στην οποία ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι και πάλι αρκετά δραστήριος.

Φυσικά, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει ούτε τις μισές από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι, ωστόσο εάν κρίνουμε από το σκάουτινγκ που έχει ξεκινήσει σε διάφορους ποδοσφαιριστές, οι Πειραιώτες ψάχνονται για δύο κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το γκολ, καθώς έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα μέχρι στιγμής και εάν δεν τα καταφέρουν οι Χασάν και Γκερέρο μέχρι τον Γενάρη, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα «ψαχτούν» για έναν εξτρέμ και για έναν φορ, οι οποίοι όμως θα έχουν έφεση στο γκολ. Αυτό είναι το ζητούμενο στο Λιμάνι και προς αυτή την κατεύθυνση θα τα σπρώξουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παικταράς της Μίλαν για Ολυμπιακό - Tο ταξίδι Μαρινάκη και το deal στα 6 μύρια - Έδωσαν τα χέρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags