Facebook Pixel Παίρνει «εκδίκηση» με Μάνταλο, «ντου» στην ΑΕΚ - Αυτόν κάνει «δώρο» ο Tίγρης σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό
| 2018-10-17 12:15:00

Παίρνει «εκδίκηση» με Μάνταλο, «ντου» στην ΑΕΚ - Αυτόν κάνει «δώρο» ο Tίγρης σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει «εκδίκηση» με Μάνταλο, «ντου» στην ΑΕΚ - Αυτόν κάνει «δώρο» ο Tίγρης σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

Αποκάλυψη-φωτιά για τον αρχηγό, «ψήνεται» νέος Λάζαρος. Θα μείνεις!

Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου δίνουν και παίρνουν. Η Γουέστ Μπρομ παραμένει στην επικαιρότητα, καθώς παρουσιάζεται να ετοιμάζει νέα κρούση για τον αρχηγό της ΑΕΚ, όπως είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ισχύει το ενδιαφέρον και πως την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά ο μεγαλομάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι. Το θέμα δεν το χειρίζονται οι εν Ελλάδι συνεργάτες του, αλλά δουλεύεται απευθείας από το δικό του γραφείο στο εξωτερικό, κάτι που ενδεχομένως δίνει άλλη βαρύτητα στο όλο στόρι.

Δεν αποκλείεται δε, ο Φάλι Ραμανατάνι με αφορμή το «φλερτ» Γουέστ Μπρομ Μάνταλου, να θέλει να κάνει δυναμικό come back στην ελληνική αγορά και να αναπτύξει σχέσεις με την Ένωση. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο διάσημος ατζέντης είχε εξαιρετικές διασυνδέσεις μέχρι πρόσφατα με τον Ολυμπιακό, αλλά οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη. Επομένως, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μία πιθανή μεγάλη πώληση του Πέτρου Μάνταλου θα αποτελούσε μία «απάντηση» στους Πειραιώτες.

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, μόνο εύκολο δεν είναι να προχωρήσει το συγκεκριμένο deal με τον Έλληνα άσο, τουλάχιστον όσον αφορά το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ. Πρώτον, επειδή η αγγλική ομάδα δύσκολα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ και δεύτερον, γιατί η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, αλλά και ο παίκτης, δε συζητούν ενόψει Γενάρη το ενδεχόμενο πώλησης.

Ποια Μπέτις; Μένει Ελλάδα ο Σιμόες

Στο μεταξύ, όσον αφορά το σενάριο για ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Αντρέ Σιμόες δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Και γενικά, προς το παρόν, δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Πορτογάλο χαφ, τον οποίο δε βοηθούν καθόλου οι φετινές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αν ο παίκτης δεν τα βρει με την ΑΕΚ στην ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που δεν είναι και τόσο απίθανο σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός παραμονεύουν, παρόλο που ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει φανατικούς θαυμαστές στις δύο ομάδες, αλλά, έχουμε τονίσει ξανά, η συγκεκριμένη μεταγραφή θα λειτουργήσει περισσότερο επικοινωνιακά για τους μεγάλους αντιπάλους της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα διεθνών για Άγγελο - Φοβερές ατάκες - «Αν πει με γίδι, θα τον...» - Θα τρίβεις τα μάτια σoυ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags