Facebook Pixel Αδιανόητο: Λάζαρος και Φορτούνης βγάζουν «λάδι» τον Σκίμπε - Έτσι «σώζεται» ο Γερμανός, όλα τούμπα;
| 2018-10-17 16:01:00

Αδιανόητο: Λάζαρος και Φορτούνης βγάζουν «λάδι» τον Σκίμπε - Έτσι «σώζεται» ο Γερμανός, όλα τούμπα;

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο: Λάζαρος και Φορτούνης βγάζουν «λάδι» τον Σκίμπε - Έτσι «σώζεται» ο Γερμανός, όλα τούμπα;

Τρομερό σκηνικό στη Φινλανδία. Kανείς δεν το πήρε χαμπάρι.

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που «τελειώνουν» τον Μίκαελ Σκίμπε από τον πάγκο της Εθνικής. Είναι και το γεγονός ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει χάσει τα αποδυτήρια και κάθε έρεισμα προς τους Έλληνες διεθνείς, όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε πριν αρκετό καιρό με μία σειρά από ρεπορτάζ (ανατρέξτε για τα σχετικά links ΕΔΩ). 

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη Φινλανδία, όχι μόνο στη φάση που ο Κώστας Φορτούνης ξέσπασε κατά του Δημήτρη Πέλκα για μία πάσα, ένα στιγμιότυπο που αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει καμία πειθαρχία και κανένα μέτρο στο εσωτερικό της ομάδας.

Υπήρχε ένα ακόμα περιστατικό που έλαβε χώρα εντός του γηπέδου, το οποίο ίσως να δείχνει πολλά. Αυτό συνέβη όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πήρε οδηγία από τον πάγκο να αγωνιστεί στα δεξιά, προκειμένου ο Κώστας Φορτούνης να τραβηχτεί αριστερά και προς τα μέσα, για να δώσει χώρο στον Κώστα Τσιμίκα. Αυτό ήταν το σχέδιο του Μίκαελ Σκίμπε, το οποίο, όμως ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Αντιθέτως, είδαμε τους δύο παίκτες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, στην ουσία να υπάρχει μία αναρχία στη γραμμή κρούσης, χωρίς ξεκάθαρους ρόλους και αλληλοκαλύψεις, ένα πραγματικό μπάχαλο που ανάγκασε τον Ευθύμη Κουλούρη να τρέχει συνεχώς προς πάσα κατεύθυνση για να καλύπτει τα κενά.

Στην ουσία οι διεθνείς δεν υπάκουσαν στο πλάνο του προπονητή, ο οποίος άλλα τους είπε να κάνουν κι άλλα τελικά έκαναν, με αποτέλεσμα η εικόνα της «γαλανόλευκης» να έμοιαζε με ένα απίστευτο σκορποχώρι.

Και όλο αυτό, βέβαια, βρήκε υποστηρικτές σε αυτούς που υποστηρίζουν πώς ναι μεν ο Μίκαελ Σκίμπε έχει ευθύνες, αλλά δεν πρέπει να πέφτει όλο το βάρος πάνω του. Είναι, δηλαδή, και οι διεθνείς που δε βοηθούν την κατάσταση, που με την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο δεν βοηθούν καθόλου. Και από αυτή την κατηγορία, δεν εξαιρείται κανένας. Το παραπάνω περιστατικό απλά έβγαλε... μάτια για όσους παρακολούθησαν προσεκτικά τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα διεθνών για Άγγελο - Απίστευτες ατάκες - «Αν πει με γίδι, θα τον...» - Έγινε κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags