Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για τον Μπαγιάτ - Έτσι έφερε τον Προτό στον Ολυμπιακό
| 2018-10-17 18:25:00

Αποκάλυψη για τον Μπαγιάτ - Έτσι έφερε τον Προτό στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τον Μπαγιάτ - Έτσι έφερε τον Προτό στον Ολυμπιακό

Ατάκες-φωτιά για τον μάνατζερ, που είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο στημένων αγώνων.

Το Βέλγιο συγκλονίζεται από μεγάλο σκάνδαλο στημένων αγώνων, με τον μεγαλομάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Ένας έτερος σημαντικός ατζέντης του βελγικού ποδοσφαίρου, ο Ζακ Λίχτενσταϊν, που έχει πελάτη τον Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Μπαγιάτ ενθάρρυνε τους παίκτες του να απέχουν από τις προπονήσεις για να πιέσουν ώστε να πάρουν μεταγραφές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό έκανε και ο Σίλβιο Προτό προκειμένου να μεταγραφεί από την Οστάνδη στον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι.

«Γιατί να φοβηθώ να μιλήσω; Ο πατέρας μου πήρε μέρος στον πόλεμο με τον ισραηλινό στρατό. Δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου να φοβηθώ. Χωρίς τον Μπαγιάτ το ποδόσφαιρο μας θα γιατρευτεί. Ανάγκαζε τους παίκτες να πάρουν μεταγραφή, αφού προηγουμένως τους ενθάρρυνε να απέχουν από τις προπονήσεις. Με αυτό τον τρόπο πίεζε τους συλλόγους να τους αφήσουν να πάρουν μεταγραφή με μικρότερο οικονομικό κόστος. Έτσι ο Ντιράρ έφυγε από την Μπρίζ, ο Ντε Μπέλντερ από την Λιρς και ο Προτό έφυγε από την Οστάνδη για τον Ολυμπιακό. Δεν ενθαρρύνω τέτοιες συμπεριφορές από τους παίκτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λίχτενσταϊν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags