Facebook Pixel Φήμη-βόμβα για Παναθηναϊκό - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - «Εκτός» ο Πιενγκμποσάντ
| 2018-10-18 11:18:00

Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - Τρέχουν ήδη την ομάδα - «Εκτός» ο Παϊρόζ!

του Νίκου Στεργίου
Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτοί «μπήκαν» στην ΠΑΕ - Τρέχουν ήδη την ομάδα - «Εκτός» ο Παϊρόζ!

Τρομερές εξελίξεις στο Τριφύλλι. Τι λένε όσοι ξέρουν. Μόνο εδώ.

Μπορεί να μην έχει σημειωθεί τελευταία κάποια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού (τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο) και να βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι προβληματισμένος για το γεγονός ότι ακόμα ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ δεν έχει βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές μάλλον είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Μάλιστα, όπως φημολογείται έντονα, η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και οι άνθρωποι που έχουν «μπει» στην ομάδα έχουν αναλάβει ήδη κάποια πρώτα «τρεξίματα» του συλλόγου, ενώ έχουν και λόγο για την «επόμενη ημέρα». Και δεν πρόκειται μόνο για τον Ταϊλανδό, ο οποίος είναι αυτός που έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά για τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων βρίσκονται στο πλευρό του εκπροσώπου της PAN ASIA.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Παϊρόζ Πιενγμποσάντ δε θα αναλάβει μόνος του τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει σχηματίσει μια ομάδα από ανθρώπους, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν κυκλοφορήσει  ακόμα στον Τύπο, που θα προχωρήσουν τον σχεδιασμό της νέας εποχής.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς συμβαίνει στην «πράσινη» ΠΑΕ από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και καμία διαρροή για τις κινήσεις του νέου επενδυτή. Και ειδικά από τη στιγμή που στα «πράσινα» ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχει ανησυχία στους κύκλους της νυν διοίκησης για την πρώτη κίνηση του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Όπως και να έχει, όμως, οι περισσότεροι εκτιμούν πως γρήγορα θα φανεί πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον Ταϊλανδό και ποιες θα είναι εξελίξεις στην ομάδα με τη νέα ηγεσία. Εν αναμονή... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tσουνάμι στο λιμάνι - Άγριο «ντου» από το πουθενά - «Στον αέρα» τρεις παίκτες, ποιος τους «κλέβει»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags