Facebook Pixel Sportdog.gr | Όνομα-ρουκέτα για αντι-Σκίμπε στην Εθνική - Τον είχε διώξει ο Κούγιας από την Παναχαϊκή!
| 2018-10-19 11:20:00

Όνομα-ρουκέτα για αντι-Σκίμπε στην Εθνική - Τον είχε διώξει ο Κούγιας από την Παναχαϊκή!

Sportdog Team
Όνομα-ρουκέτα για αντι-Σκίμπε στην Εθνική - Τον είχε διώξει ο Κούγιας από την Παναχαϊκή!

Διαβάστε ποιος είναι!

Πρόκειται για τον Άγγελο Ποστέκογλου, που είχε βρεθεί για λίγους μήνες το 2008 στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής, ενώ είχε περάσει και από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας.

Η θητεία του στο ποδόσφαιρο αφορά, ευρύτερα, το πρωτάθλημα της Αυστραλίας (είτε ως προπονητής είτε ως ποδοσφαιριστής), έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά από την ηλικία των 5 ετών είχε μεταναστεύσει μαζί με την οικογένειά του στην Αυστραλία. 

Το ρεπορτάζ της «Sydney Morning Herald», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στην ιαπωνική ομάδα, τη Yokohama F Marinos, μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Yokohama F Marinos μέχρι το 2019.

Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags