Facebook Pixel «Πανικός» στην ΑΕΚ με Σιμόες - Τους έχει τρελάνει ο Πορτογάλος - Χτυπάει στον αέρα ο Μελισσανίδης
| 2018-10-19 14:20:00

«Πανικός» στην ΑΕΚ με Σιμόες - Τους έχει τρελάνει ο Πορτογάλος - Χτυπάει στον αέρα ο Μελισσανίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Πανικός» στην ΑΕΚ με Σιμόες - Τους έχει τρελάνει ο Πορτογάλος - Χτυπάει στον αέρα ο Μελισσανίδης

Απίθανα αυτά που γράφονται στο ρεπορτάζ. Παίζεται χοντρό παιχνίδι.

Από χθες το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει ότι το όνομα του Γκλεν Καμαρά δεν απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ. Σήμερα η επιβεβαίωση ήρθε πανηγυρικά, καθώς από πρωτοσέλιδο το όνομα του Φινλανδού μέσου… εξαφανίστηκε τελείως από τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ.

Όπως σας γράφαμε, βεβαίως, για τον νεαρό χαφ έγινε από την Ένωση μια πρώτη, διερευνητική επαφή, ωστόσο τίποτα δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστικό επίπεδο, ενώ για τον παίκτη δεν αποτελεί προτεραιότητα η Ελλάδα, αλλά η Βρετανία, όπου υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον.

Σήμερα στο ρεπορτάζ της ομάδας υπάρχει ένα άλλο όνομα χαφ, ακόμα πιο… φανταχτερό, το οποίο επίσης δεν «παίζει» για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Νεμάνια Ραντόγια, που είχε απασχολήσει σοβαρά την Ένωση μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε οι Κιτρινόμαυροι τα είχαν βρει σε όλα με τη Θέλτα για τον 25χρονο Σέρβο μέσο, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν από τη στιγμή που ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Superleague.

Επομένως, είναι δύσκολο -έως απίθανο- να άλλαξε γνώμη ο παίκτης μέσα σε δύο μήνες. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Νεμάνια Ραντόγια δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από την Ισπανία. Θέλει να μείνει εκεί και να παλέψει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, μιας και έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί με άνεση στο υψηλό επίπεδο της Πριμέρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ονοματολογία για τη μεταγραφή του χαφ μπορεί να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στην ΑΕΚ, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος εφικτός στόχος. Και το γεγονός αυτό ενισχύει όσους υποστηρίζουν πως η «παρέλαση» ξεκίνησε νωρίς ενόψει Γενάρη λόγω του πολύ πιθανού, όπως διαφαίνεται πλέον, διαζυγίου με τον Αντρέ Σιμόες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε Ποστέκογλου, ούτε Αναστασιάδης - Αυτός θα είναι ο αντι-Σκίμπε - Έτσι απογειώνεται η Εθνική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags