Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο εδώλιο για πλαστογραφία ο Τζιμπούρ - Tι τρέχει με τον παλαίμαχο άσο
| 2018-10-21 08:10:00

Στο εδώλιο για πλαστογραφία ο Τζιμπούρ - Tι τρέχει με τον παλαίμαχο άσο

Sportdog Team
Στο εδώλιο για πλαστογραφία ο Τζιμπούρ - Tι τρέχει με τον παλαίμαχο άσο

Είχε συλληφθεί τον Οκτώβρη του 2015 γιατί...

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα συζητηθεί η υππόθεση της σύλληψης του Ραφίκ Τζιμπούρ, καθώς ο Αλγερινός άσος που είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο και Ατρόμητο έχει παραπεμφθεί σε δίκη κατηγορούμενος για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με τη Real News o Tζιμπούρ συνελήφθη να οδηγεί μία BMW X5 τον Οκτώβριο του 2015 με πλαστό αριθμό πλαισίου, κάτι που διαπιστώθηκε μετά από έναν τυπικό έλεγχο της τροχαίας. 

Ο Τζιμπούρ στην κατάθεσή του ενώπιον των αστυνομικών είχε υποστηρίξει πως νοίκιασε το αυτοκίνητο από έναν Γεωργιανό στην Αθήνα έναντι 2.000 ευρώ για ένα μήνα.

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός, που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του οχήματος, τόνισε στην προκαταρκτική πως το όχημα ήθελε να το πουλήσει σε έναν «Νίκο», ο οποίος του έδινε σταδιακά χρήματα μέχρι να το εξοφλήσει ενώ υποστήριξε πως όντως συναντήθηκε με τον Ραφίκ Τζιμπούρ δίχως όμως να έχει καμία συναλλαγή μαζί του.

Ο συνήγορος του Τζιμπούρ, Στάθης Μητσοκάλης, δήλωσε στην εφημερίδα για την υπόθεση: «Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπούρ δεν έχει καμία συμμετοχή στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Τουναντίον, υπήρξε θύμα της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags